Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΞΙΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    Αυτός ο Παναθηναϊκός των πολλών προβλημάτων, μπορεί να μην τα παει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη αποδεικνύει με μεγάλες ομάδες πως δεν μασάει και δεν παρατάει τίποτα...

    Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη κόντρα στη Λατσιο, το παιχνίδι αυτό έδειξε, η Λατσιο δεν παρουσίασε κάτι σπουδαίο και προηγήθηκε από μια άτυχη στιγμή του Γιουρκα από εκεί και μετά υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός, όπου αν ρίσκαρε πιο πολύ επιθετικά από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου θα έπαιρνε τη νίκη.

    Μετά την ισοπαλία και καλή εμφάνιση με την Τοτεναμ, ήρθε και η καλή εμφάνιση με την Λατσιο, διατηρώντας τον Παναθηναϊκό μέσα στο κόλπο της πρόκρισης, μένουν τρεις αγωνιστικές και σε αυτές θα παίξει την υπόθεση πρόκριση μέχρι τέλους...!

    Τι έγινε στο παιχνίδι...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός για τουλάχιστον 20' λεπτά παρουσιάζετε σοβαρός, δεν δίνει χώρους στην Λατσιο και την πιέζει ψηλά, μάλιστα είχε και μια καλή ευκαιρία  με τον Σισοκο άλλα δεν σημάδεψε σωστά. Στο 25' λεπτό γίνεται ένα τραγικό λάθος από τον Γιουρκα σε μια αψυχολόγητη φάση γυρνάει την μπάλα προς το τέρμα και καταλήγει στα δίχτυα σημειώνοντας αυτογκόλ.

    Από εκεί και μετά οι πράσινοι προσπάθησαν να φτάσουν με αξιώσεις στην ισοφάριση αλλά η προσπάθειες δεν καρποφόρησαν. Ο Σισοκο με τον κινητικό και φιλότιμο Φορναρολι που ήταν απελπιστικά μόνος του χωρίς βοήθεια, δεν μπόρεσαν να πάνε την ομάδα με κατ καλύτερο στα αποδυτήρια, σκορ ημιχρόνου 0-1.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο από την αρχή, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους για να απειλήσει, μόνο με ατομικές προσπάθειες από Χροστοδουλοπουλο και Κουίνσι, αλλά πάλι κάτι καλό δεν ήρθε.

    Μετά το 75' λεπτό οι πράσινοι ανέβηκαν και έκλεισαν τη Λατσιλαλι στην άμυνα τους που προσπαθούσαν να κρατήσουν την νίκη, λίγο πριν το 90' λεπτό όμως η πίεση έφερε αποτέλεσμα, με τον Τοτσε που είχα περάσει στον αγώνα στη θέση του Φορναρολι, σε μια αναμπουμπούλα στην ιταλική άμυνά, ο Τοτσε με πλασέ κάνει το 1-1. Έμεναν 5' λεπτά  στις καθυστερήσεις, παρα την πράσινης πίεση το σκορ δεν άλλαξε, τελικό 1-1!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad