Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΛΕΥΜΑ"

    Ευχαριστημένος ο Ζεσουαλδο Φερειρα από την γενική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως θα παίζει όλο και καλύτερα...

    Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

    Αισθάνεστε δικαίωση για αλλαγή της εικόνας του Παναθηναϊκού; 
    "Όλα χρειάζονται τον χρόνο τους για να αναπτυχθούν. Τίποτα δεν χτίζεται από τη μια μέρα στην άλλη. Ιδιαίτερα σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός που πρέπει παράλληλα να χτιστεί η ομάδα και να κερδίζει για να πρωταγωνιστεί. Δώσαμε πέντε δύσκολους αγώνες σε μικρό διάστημα και μπορούσε κανείς σήμερα να δει την κόπωση και την κούραση μας.

    Σήμερα κέρδισε το ομαδικό πνεύμα. Γιατί μπήκαμε κάπως άσχημα στον αγώνα, μπήκαμε επηρεασμένοι από την κούραση. Αρχίσαμε στην συνέχεια να ανακτούμε και κλείσαμε το πρώτος μέρος μπροστά στο σκορ. Όλα αυτά γίνονται με πολύ δουλειά. Στο δεύτερο μέρος θέλαμε να σημειώσουμε ένα γκολ για να τελειώσουμε το ματς κάναμε κάποιες ευκαιρίες στην αρχή αλλά δεν τα καταφέραμε. Οπότε αναγκαστήκαμε στη συνέχεια να μείνουμε πίσω και να κρατήσουμε την μπάλα. Και στα δυο ημίχρονα όμως παίξαμε σαν ομάδα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό στα δυο τελευταία παιχνίδια. το ομαδικό πνεύμα μας.

    Χρειαζόμαστε ακόμα περισσότερη δουλειά και περισσότερο χρόνο, είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα θα φτάσει εκεί που θέλουμε. Η τηλεόραση μας υποχρεώνει να παίξουμε Κυριακή ενώ υπάρχει ελεύθερη μέρα Δευτέρα με αυτόν τον τρόπο δεν προστατεύεται η ομάδα και οι παίκτες".

    Σήμερα σας είδαμε να μην είστε τόσο ήρεμος στον πάγκο, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο; 
    "Η ηρεμία εξαρτάται από τα πράγματα που βλέπουμε και είμαι άνθρωπος που έχει παιδεία και άνθρωπος με πολλά χρόνια ποδοσφαίρου στην καρδιά και στο μυαλό. Όταν συμβαίνουν πράγματα που είναι αντίθετα με την σκέψη μου όσον αφορά το ποδόσφαιρο και με τα συναισθήματα μου είναι λογικό να αντιδρώ. Δεν είναι και όταν η κόπωση αρχίζει να είναι σημαντική και μεγάλη. Θα παρατηρήσω ότι ο αγώνας είχε πολλά φάουλ, δυνατές αντιδράσεις και από τους δυο πάγκους".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad