Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕΝΑΜ"

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μια μέρα πριν τον σημαντικό αγωνα με την Τοτεναμ στο ΟΑΚΑ, ζήτησε από τον κόσμο στηρίξει για ένα νέο ξεκίνημα της ομάδας...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Το Europa League είναι μεγάλη διοργάνωση αλλά σήμερα έφυγε ο αρχηγός της ομάδας. Πως βλέπετε την αντίδραση στα αποδυτήρια από τους ποδοσφαιριστές; 
    "Είπαμε ότι δεν πρόκειται να δώσουμε απαντήσεις αλλά να σας απαντήσω. Όπως γνωρίζεται ήταν εκτός ομάδας διότι ήταν τιμωρημένος από το ματς με τα Γιάννενα. Ουσιαστικά στους δέκα αγώνες, στους πέντε δεν μπορούσε να παίξει. Άρα θα έλεγα ότι σε αυτή την ερώτηση δεν μπορούμε να αποδώσουμε βάρος και βάθος. Δεν έχει βάθος η ερώτηση".

    Ο Βελάσκες είναι εκτός και ο Μπουμσόνγκ. Σκοπεύετε να βάλετε τον Τριανταφυλλοπουλο; "Δυστυχώς οι τραυματισμοί έβγαλαν έκτος ρυθμού αυτούς τους παίκτες. Όπως ο Βελάσκες που είχε και την Εθνική παιχνίδια, και όλα αυτά βάζουν υπό αμφισβήτηση την συμμετοχή τους αύριο. Ούτε ο Σπυροπουλος θα παίξει λόγω της κάρτας. Άρα έχουμε μια νέα κατάσταση. Αν δεν παίξει ο Βελάσκες ένας νέος παίκτης πρέπει να μπει. Είτε ο Κώστας Τριανταφυλλοπουλος είτε ο Χουχουμης".

    Τι πρέπει να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός; 
    "Πρέπει να έχουμε συναίσθηση των διαφόρων ανάμεσα στις δυο ομάδες και τα πρωταθλήματα που παίζουν. Οι ομάδες δεν είναι πάντα εκεί που αρμόζει στην ιστορία τους. Η Τοτεναμ έχει πολύ καλή ομάδα ενώ εμείς έχουμε πολλά προβλήματα. Είναι σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για ένα κάλο αποτέλεσμα. Δεν φοβάμαι την Τοτεναμ, την σέβομαι".

    Τι θα λέγατε σε έναν φίλο του Παναθηναϊκού που δεν θα ήθελε γνα έρθει στο γήπεδο; 
    "Κατανοώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού γιατί έχει το συναίσθημα που έχουν οι οπαδοί των μεγάλων ομάδων. Στη καριέρα μου έζησα αυτή την ψυχολογία. Νομίζουν πως είναι στο υψηλότερο επίπεδο ακόμη και αν δεν είναι αλήθεια. Είναι δυσαρεστημένοι όταν δεν κερδίζουν. Αφού αγαπάνε την ομάδα πρέπει να είναι εδώ! Να είναι κοντά, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να κάνουμε ότι καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Αν είμαστε διαιρέμενοι δεν μπορούμε. Όλοι να είμαστε ενωμένοι. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια πεθαίνουν όταν υπάρχει διχόνοια. Δυο δρόμους έχει ο κόσμος. 'Η να είναι δίπλα μας ή θα συνεχίσουμε να βιώνουμε πολλά προβλήματα".

    O κόσμος θέλει να μάθει για τον Κατσουράνη... 
    "Παρέμβαση από το γραφείο Τύπου, που ξεκαθάρισε ότι και στην αρχή. Ότι δεν γίνονται δεκτές ερωτήσεις που δεν αφορούν το ματς με την Τότεναμ".

    Τι γίνεται με τον Σο; 
    "Ο Σο έχει έναν σοβαρό τραυματισμό και αποτελεί μεγάλη απώλεια που δεν παίζει. Είναι καλός παίκτης, μαχητής, δυναμικός και παίζει με ένταση. Και ο Καρνέζης είχε ένα πρόβλημα αλλά γύρισε δυνατός και είναι εξαιρετικός. Θέλω να πω με αυτό ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είναι σημαντικός ο Σο και ελπίζω να είναι άμεσα έτοιμος".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad