Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ...ΓΚΕΛΕΣ!

    Η διακοπή του πρωταθλήματος τελικά δεν έκανε καθόλου καλό στην ομάδα, η επιστροφή στους αγώνες ήρθε με κακή εμφάνιση και ισοπαλία με τον Αρη εντός έδρας...

    Το πλήρωσε στο τέλος ο Παναθηναϊκός με την άμυνα του να είναι εκτός τόπου και χρόνου, δέχτηκε γκολ στο 90' με ομάδα που έπαιζε με 10 παίχτες. Πάλι στις κακές εμφανίσεις επέστρεψε ο Παναθηναϊκός και μέσα στην εβδομάδα υπάρχει ευρωπαϊκός αγώνας με την Λατσιο, πρέπει οι παίχτες να σοβαρευτούν και να παλεύουν τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα!

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, έδειξε αδυναμία στην ανάπτυξη παρ όλο που οι επιθέσεις ήταν από τα πλάγια, δεν μπόρεσε να φτάσει στην αντίπαλη άμυνα και να απειλήσει με αξιώσεις.

    Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν ταμπούρι, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των πράσινων να μην έχουν τύχη, έγιναν κάποιες ατομικές προσπάθειες από τον Κουίνσι και τον Χριστοδουλόπουλο χωρίς όμως κάτι καλό, τελικό σκορ στο πρώτο ημίχρονο 0-0!

    Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χαλαρά τουλάχιστον στα πρώτα λεπτά, μετά το 60' λεπτό οι πράσινοι έβαζαν τη μπάλα κάτω και πίεζαν για το γκολ, απείλησαν με κάποιες στημένες μπαλιές αλλά το γκολ δεν ήρθε. Στο 75' λεπτό και μετά από γρήγορη επίθεση, ο Σισοκο κερδίζει δίκαια πέναλτι και αποβολή του αντιπάλου, στη συνέχεια εκτελεί εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος για το 1-0.

    Έμεναν 15' λεπτά αλλά οι παίχτες έκατσαν στο 1-0, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι και με 10 παίχτες να παλεύουν για την ισοφάριση, ήρθε στο 89' λεπτό με ανεπίτρεπτη αδράνεια της πράσινης  άμυνας. Έμεναν τα 4' λεπτά των καθυστερήσεων, στο φινάλε ο Μπρουνο Φορναρολι πήγε να βάλει ένα καταπληκτικό γκολ αλλά η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη, τελικό σκορ 1-1!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad