Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΟΒΑΡΟΙ"

    Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Ολίμπια Λουμπλιάνας, ήταν ο Αργύρης Πεδουλακης, τονίζοντας πως η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για τον αγώνα, είπε...
    "Η Ολίμπια είχε μια εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Μαπόορο Καντού και εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να δείξουμε ότι έχουμε χαρακτήρα μετά το ντέρμπι και να πάρουμε κεφάλι. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα, η οποία τρέχει πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό είτε στον πρωτεύοντα, είτε στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, αλλά εμείς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Βάλαμε την μπάλα στο καλάθι, ενώ μας βοήθησαν πολύ τα ημίψηλα σχήματα και δουλέψαμε σωστά μέσα στο γήπεδο. Αυτή η νίκη θα μας δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια".

    Για το οτι ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάστηκε από την ήττα της Δευτέρας,είπε... 
    "Η προσέγγισή μας και στα δυο παιχνίδια ήταν σωστή. Τη Δευτέρα κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά η αστοχία μας ήταν εκνευριστική. Από την άλλη, την εμπειρία δεν την αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ, αλλά την αποκτάς με το χρόνο. Σήμερα βγήκαν τα σουτ και οι παίκτες πήραν τις προσπάθειες που έπρεπε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι ότι ήμασταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος. Τα αποτελέσματα θα έρθουν την ώρα που πρέπει και αυτό θέλουμε και εμείς".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad