Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ!

    Με αρκετά σκαμπανεβάσματα παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι για την Ευρωλιγκα. Οι απειρία των νέων παιχτών σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και τα πολλά λάθη έφεραν την ήττα από την Ρεαλ...

    Η φανέλα δεν έχασε καθόλου από την λάμψη της και προκαλεί ακόμα τρόμο στους αντίπαλους! Σαφώς η ομάδα προσπάθησε και δεν πρέπει να την κρίνουμε αυστηρά, καθώς ήταν το πρώτο δυνατό παιχνίδι για μια νέα ομάδα, που θα μπορούσε όμως να πάρει τη νίκη αν ήταν πιο προσεχτικοί οι παίχτες στην τελική προσπάθεια. Το πρώτο δείγμα μόνο θετικό είναι για κάτι νέο που χτίζεται και σίγουρα όταν η ομάδα δέσει θα παίζει πιο δυνατά και με μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση της.

    Αυτοί που διακρίθηκαν  περισσότερο ήταν οι... Σχορτσανίτης 23, Διαμαντίδης 13, Τσαρτσαρής και Πάνκο απο 10. Κατω του μετριου παιχνίδι έγινε από τον Κιτσεν λόγο της απειρίας του, επίσης η απόδοση των Ουκιτς και Αρμστρονγκ δεν ταν η αναμενόμενη. 

    Τι έγινε στον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο οι πράσινοι δεν παρουσιάστηκαν καλά στο παρκέ, έδιναν χώρους στη Ρεαλ και πολύ νωρίς πήρε προβάδισμα, προ το τέλος του πρώτου δεκάλεπτου η διαφορά μίκρυνε με τον Διαμαντίδη να έχει πολύ καλή απόδοση, σκορ δεκάλεπτου 20-22.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Εξάστεροι μπήκαν δυνατά για την ανατροπή του σκορ και το κατάφεραν με γρήγορες επιθέσεις,καλή άμυνα και εύστοχα καλάθια από Σχορτσανιτη και Διαμαντιδη, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 35-44.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο το ξεκίνημα ήταν πολύ κακό για τους πράσινους που έχασαν τη διαφορά σχετικά εύκολα, διότι έκαναν ατομικά λάθη κυρίως με τον Κιτσεν να μην ήταν προσεχτικός, μετά το 27' λεπτό όμως οι πράσινοι άρχισαν την αντεπίθεση τους με τον Σχορτσανιτη, Μπραμο, Τσαρτσαρη και τον Διαμαντιδη να δημιουργεί, το + 4 της Ρεαλ, χάθηκε και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με 59-60.

    Το τέταρτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά, αλλά στη συνέχεια τα λάθη ήταν τραγικά, τόσο στην επίθεση με άστοχα σουτ τόσο και στην άμυνα με πολλά αμυντικέ φάουλ, η Ρεαλ έφτασε 3' λεπτά πριν τη λήξη στους +5, μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κατή θεαματικέ με τη Ρεαλ να κρατάει τη διαφορά, τελικό σκορ 85-78!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 22-20, 35-44, 59-60, 85-78.

    Ρεαλ Μ.: Ντρέιπερ 4, Φερντάντεζ 23 (3), Πόσιους, Σουάρεζ, Ρέγιες 4, Μίροτιτς 18, Ροντρίγκεζ 4, Μπέγκιτς 2, Κάρολ 7, Γιουλ 15 (2), Σλότερ 8.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπράμος 8 (2), Πάνκο 10, Μασιούλις 6, Αρμστρονγκ, Ούκιτς 6, Τσαρτσαρής 10 (2), Διαμαντίδης 13 (3), Κίτσεν 2, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 23 (9/9 δίποντα)

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad