Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!

    Μπορεί ο παναθηναϊκός να αισθάνεται αδικημένος από την ισοπαλία με  την Τοτεναμ, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καλές ευκαιρίες και ήταν σαφώς καλύτερος...

    Έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα οι παίχτες του Παναθηναϊκού με την εμφάνιση τους κοντά στην Τοτεναμ, αρκεί οι παίχτες να  πιστέψουν και στη συνέχεια στις δυνατότητες τους και να δουλέψουν ακούγοντας τον προπονητή τους, ο κόσμος τους πιστεύει, αυτοί το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να παίζουν όπως στο δεύτερο ημίχρονο και οι νίκες θα έρθουν τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν νωχελικοί και περισσότερο προσεχτικοί αμυντικά, με τον Σειταριδη και Κουίνσι να ξεχωρίζουν στο παιχνίδι τους. Δεν είχε δάφνες ποιότητας και από τις δυο ομάδες, η Τοτεναμ ήταν ομάς πιο τυχερή ομάδα καθώς από μια στημένη μπαλιά σημείωσε γκολ, όπου ήταν και το μοναδικό, σκορ στο πρώτο ημίχρονο 0-1.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες του Φερειρα μπήκαν ποιο δυνατά, πίεζαν ψηλά είχαν πιο σωστό τρόπο ανάπτυξης, με κυρίους εκφραστές Σειτεριδης, Κουινσι, Λαζαρο, και Τοτσε.

    Η πίεση ψηλά στην Τοτεναμ, έφερε και τα αποτελέσματα σε μια επίθεση από αριστερά στο 77' λεπτό με τον αναγεννημένο Γιουρκα να στέλνει με ωραία μπαλιά μέσα στην περιοχή και ο Τοτσε με προβολή έκανε το 1-1. Στα επόμενα 13' λεπτα οι πράσινοι προσπαθούσαν και για δεύτερο γκολ, με την ώθηση του κόσμου που το ζητούσε. Ειχαν ευκαιριες για γκολ, ακόμα και στο 90' λεπτό με διπλή ευκαιρία, αλλά η μπάλα πήγαινε πάνω στους αμυντικούς της Τοτεναμ, τελικό σκορ 1-1 με χειροκρότημα στο τέλος!  

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad