Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΕΤΣΙΝΩΝ

    Μετά τα δημοσιεύματα προ μηνών σε Γερμανία και Σκανδιναβία, ήρθε ακόμα μια ξεφτίλα για τον πρόεδρο και την ομάδα του λιμανιού...

    Η αγγλική εφημερίδα The Sun, στην ηλεκτρονική της έκδοση, με αφορμή τον αγώνα Αρσεναλ-γαύρος, κάνει εκτενή αναφορά στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων που εμπλέκονται ο πρόεδρος, παίχτης και η ομάδα του γαύρου σε παιχνίδια που βάση της δικαιοσύνης ήταν προκαθορισμένα.

    Μάλιστα ο συντάκτης του άρθρου τονίζει πολλές από τις συνομιλίες που είχαν ακουστεί πριν 1 χρόνο μεταξύ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο τον λιμανίσιων ως κατηγορούμενο με ποινική δίωξη για συμμέτοχη σε εγκληματική οργάνωση και δωροδοκία.

    Συνεχίζοντας την αναφορά στο σκάνδαλο, ειρωνεύεται τον πρόεδρο των γαύρων, λέγοντας στους Άγγλους αναγνώστες να ξέρουν, πως στα επίσημα του Emirates Stadium λίγο πιο πέρα από τον γενικό διευθυντή της Αρσεναλ, θα κάθεται ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή κατηγορείτε για στημένους αγώνες και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.    

    Επίσης ο συντάκτης αναφέρεται στην απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του είχε επιβληθεί και στην συνέχεια αποσύρθηκε, όπως και στη συμμέτοχη του Αβραάμ Παπαδόπουλου σε παράνομα παιχνίδια στοιχηματισμού.

    Όλα αυτά οι θεσμικοί παράγοντες της χώρας, αντι να επιβάλουν δικαιοσύνη,κάθονται άπλα και παρατηρούν ενώ γίνατε διεθνής κατακραυγή κατά του ελληνικούς ποδοσφαίρου για χάρη ενός προέδρου ομάδας που είναι η πιο βρώμικη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!!!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad