Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΡΕ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!

    Το γνωστό πρόσωπο όλων των Γαύρων, δημόσια έδειξε ο Γ.Γ.Α Γιάννης Ιωαννίδης, καθώς όταν είδε τα σκούρα το έβαλε στα πόδια...

    Αυτό έκανε στην εκπομπή "Δίκη στον Σκαι", όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ενημέρωσε πως νόμος του κράτους απαγορεύει την αναδιαρθωση των πρωταθλημάτων μέσα στη σεζόν και πως η πρόσφατες εκλογές της ΕΠΟ είναι παράνομες.

    Και για τα δυο θέματα το έπαιζε ξερόλας, αλλά επί της ουσίας δεν απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή γιατί αφορά ανθρώπους της ομάδας του, οπως ο Σαρρης, που βγήκε πρόεδρος με την στήριξη του Γαύρου και του πρόεδρου του, για να μην γίνει ρεζίλι αν απαντούσε στις ερωτήσεις, έγινε ακόμα περισσότερο όταν αποχώρησε από το πάνελ λέγοντας την δικαιολογία πως είναι περασμένη η ώρα και έχει δουλεία στο υπουργείο, τι δουλεία δηλαδή που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας του...!

    Με τέτοια άτομα σε θεσμικές θέσεις του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου γενικά, όπως ο Ιωαννιδης και ο Σαρρης, το ποδόσφαιρο δεν θα βγει ποτέ από τον βούρκο που το έστειλε η ομάδα τους και οι εκάστοτε πρόεδροι τους.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad