Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό τελευταία, δεν έχει προηγούμενο. Χάνει όλο και περισσότερο το ευρωπαϊκό του πρεστίζ...

    Ίσως το παιχνίδι με τη Λατσιο να είναι ένα από τα πιο τραγικά παιχνίδια στην ιστορία του Παναθηναϊκού όσον αφορά την αγωνιστική του εικόνα. Η ομάδα δεν εμπνέει καθόλου σιγουριά σε κανέναν αγώνα είτε πρωταθλήματος είτε Ευρώπη.

    Θα πρέπει επιτέλους να γίνουν καθοριστικές αλλαγές στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι πως δεν γίνεται να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να μικραίνει, είναι κατάντια που δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί η ιστορία του συλλόγου αμαυρώνεται ανεπανόρθωτα.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε πολύ συντηρητικά, χωρίς να τολμάει επιθετικά, αυτό έδινε ελεύθερο χώρο στις επιθετικές βλέψεις της Λατσιο. Απαράδεκτη η ανάπτυξη από την ομάδα που δεν απείλησαν καθόλου, έπαιζαν αμυντικά, εκεί ήρθε και το λάθος σε μια αναμπουμπουλα μέσα στην πράσινη άμυνα, η μπάλα έφτασε στον Κοζακ, κρέμασε τον Καρνεζη για το 1-0 στο 22' λεπτό με τους αμυντικούς να τον μπαρκάρουν με τα μάτια.

    Και ενώ θα περίμενε κάνεις να αντιδράσει η ομάδα, συνέχισε ακόμα χειρότερα μετά το γκολ, καμία αντίδραση και με πολύ νευρικό παιχνίδι σε όλες τις γραμμές, αυτό φάνηκε και στο 40' λεπτό όταν ο άπειρος Χουχούμης γύρισε με μακρινή παράλληλη λάθος μπαλιά για τον Βυντρα, που ήταν κοντά στην περιοχή, τα αντανακλαστικά του Βύντρα σαν της χελώνας, ο Κοζαν προλαβαίνει και με πλασέ ανενόχλητος κάνει το 2-0 όπου ήταν και το τελικό για το πρώτο ημίχρονο.

    Για το δεύτερο ημίχρονο δεν έχουμε να πούμε πολλα, Σταν παρωδία για τον Παναθηναϊκό, στο 58' λεπτό η Λατσιο πετύχει και τρίτο γκολ ξανά από λάθη της πράσινης άμυνας. Στη συνέχεια οι πράσινοι προσπαθούσαν να μην διασυρθούν γιατί ήταν όλοι ανύπαρκτοι αγωνιστικά, τελικό σκορ 3-0!  

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad