Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ"

    Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, ο Φερειρα, τονίζοντας πως οι παίχτες του είναι ψυχολογικά κουρασμένοι...

    Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

    Τοποθέτηση για τον αγώνα από τον ίδιο...
    "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι που για όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκό και για μένα τον ίδιο, ποτέ δεν είχαμε κάτσει με τόσους αγώνες χωρίς να κερδίσουμε, βέβαια είχαμε και ένα παιχνίδι εντός έδρας στην Λειβαδειά. Για αυτό λέω ότι ήταν ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε μια ομάδα που παραδοσιακά είναι ένας δύσκολος αντίπαλος.

    Πρόκειται για ένα ντέρμπι και ποτέ δεν χωρούν προγνωστικά στα ντέρμπι ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κάθε ομάδα. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, λαμβάνοντας υπόψη και την κούραση από τα συνεχόμενα ματς. Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν ικανοί να κρατήσουμε τον έλεγχο του αγώνα με τον ίδιο ρυθμό.

    Όλοι βεβαίως θα ψάξουν κάποιες δικαιολογίες αλλά η αλήθεια είναι πως ο φόρτος των παιχνιδιών με λίγο χρονικό διάστημα για ανασύνταξη των δυνάμεων μας και παράλληλα με απώλειες σημαντικών παιδιών που θα μπορούσαν να έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα παίζουν ρόλο. Μας στέρησε κάποια φρεσκάδα στην αρχή του δευτέρου μέρους και επίσης ρόλο έπαιξε και η πίεση των παικτών να κρατήσουν μέχρι τέλους αυτή τη πρώτη νίκη. Είναι κάτι που μπορεί να δεις σε κάθε μεγάλη ομάδα σε όλο τον κόσμο να μένει πίσω στο τέλος. Βεβαίως δεν είναι αυτές οι οδηγίες που δίνεις στους παίκτες σου. Βεβαίως το να κρατήσεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα αποτελεί και κατά κάποιο τρόπο κάτι σημαντικό. Σήμερα έπαιξαν ακόμα τρεις νέοι παίκτες και είναι από τα θετικά. Το επίσης θετικό είναι ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο.

    Πάντα έλεγα και λέω ότι είναι σημαντικό οι παίκτες να δείχνουν αυτοπεποίθηση και όχι μόνο να το δείχνω εγώ. Θα προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τι έγινε στο δεύτερο μέρος και κυρίως στο τέλος γιατί το πιο σημαντικό ήταν η νίκη. Έσπασε ένα κακό προηγούμενο καθώς θυμάμαι ότι είχαμε να νικήσουμε εδώ από το ματς με την Μάδεργουελ σε αντίθεση με πέρσι που η πρώτη μας ήττα ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ.

    Και πιστεύω ότι μπορεί κάποιος με μάτι έντιμο να δει τι κάνουμε ενόψει του μέλλοντος. Άρα πιστεύω ότι ήταν μια νίκη άξια. Δεν χάνεται η αξία μιας νίκης ενδεχομένως επειδή ο αντίπαλος είχε ένα-δυο λεπτά. Σήμερα μου αρέσαν και οι φίλαθλοι και καταλαβαίνω ότι και αυτοί μπορεί να είχαν κάποια απογοήτευση αλλά καταλαβαίνω ότι αυτό το έχουν όλοι οι φίλαθλοι των μεγάλων ομάδων. Θέλουν η ομάδα τους να είναι πάντα πρώτη ακόμα και αν δεν υπάρχουν οι συνθήκες. Και αυτό είναι καλό γιατί κρατάει τους παίκτες σε εγρήγορση. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου γιατί δεν ήταν εύκολο να παίξουν κάτω από αυτές τις συνθήκες και με δεδομένη".

    Στον δρόμο προς τη φυσούνα, τι έγινε με κάτι φιλάθλους που ανοίξατε διάλογο; 
    "Αυτοί οι φίλαθλοι πάντα με χειροκροτούσαν και εγώ δεν το ξεχνάω. Στο τέλος εγώ τους ανταπέδωσα αυτό το χειροκρότημα. Είμαι άνθρωπος που έχω και ευγένεια και παιδεία".

    Είδαμε και κάποιους να γιουχάρουν στο τέλος, σε αυτούς τι έχετε να πείτε; 
    "Όχι δεν το είδα αυτό, δεν ξέρω ελληνικά και οπότε δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο".

    Ποιες είναι οι προϋποθέσεις, οι συνθήκες για τον Παναθηναϊκό; Να είναι 13 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο; 
    "Δεν έχω απάντηση στο ερώτημα σας. Αυτό αποτελεί μια ομιλία πολύ μακροσκελή και αυτό είναι που δεν θέλουν οι φίλαθλοι των μεγάλων ομάδων".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad