Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

    Δεν πέρασε ένα 24ωρο από την ήττα ντροπή του Παναθηναϊκού από τη Λατσιο, ήρθε και ήττα του μπασκετικού Παναθηναϊκού από μια ομάδα Κιμκι που δεν την ξέρει ούτε η μανα της...

    Άθλιος, απογοητευτικός και αγνώριστος ο Εξαστερος Παναθηναϊκός, δεν είναι η ομάδα που γνώρισε όλος ο  πλανήτης μέχρι πέρσι, φέτος άρχισε η καθίζηση με πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης σε θέσεις κλειδιά όπως αυτή του προπονητή!

    Στον αγώνα η ομάδα μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο έπαιξε, από το δεύτερο και μετά δεν μπορούσε να διεσφαλισει μια διαφορά που θα οδηγούσε σε νίκη. Η ρώσικη ομάδα έμενε κοντά στο σκορ και στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν αυτή που επιβλήθηκε εύκολα φτάνοντας σε διψήφιο αριθμό πόντων, από εκεί και υστέρα ήταν τυπική διαδικασία η νίκη να καταλήξει στους φιλοξενούμενους.

    Στο κλειστό του ΟΑΚΑ ήταν περίπου 4.000 οπαδοί, μετά το τέλος του αγώνα ακούστηκαν έντονα χιουχαρίσματα κατά των παιχτών και κυρίως στη διοίκηση, παρόμοιο συμβάν έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια και αυτό δείχνει πως τα πράγματα δεν πάνε αθόλου καλά για την καλύτερη ομάδα  του ελληνικού αθλητισμού και γι' αυτό η αντίδραση του κόσμου ήταν έντονη.

    Αυτοί που ξεχώρισαν με την κάποια προσπάθεια τους ήταν οι... Ουκιτς 13, Σχορτσανίτης 12, Μασιουλις 11 και Λασμε 9.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-17, 41-38, 58-58, 67-79.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 6, Πάνκο 1, Ματσιούλις 11(3), Ούκιτς 13(2), Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 3, Διαμαντίδης, Κίτσεν 8, Σκορδίλης 4, Σχορτσανίτης 12.

    Κίμκι (προπ.Κουρτινάιτις): Ογκουστίν 4, Φριντζόν 10(1), Κόπονεν 12(2), Λόντσαρ 14, Ρίβερς 2, Μόνια 4, Κοστόφ, Ζουκανένκο 2, Πλάνινιτς 18(1), Ντέιβις 13, Νίλσε.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad