Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ"

    Ευχαριστημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, υποστηρίζοντας πως ακόμα χτίζεται η ομάδα...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγωνα με τη Ρεαλ:

    Για τον αγώνα, είπε...
    "Ήταν ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τη δική μας πλευρά από πολλή ενέργεια, ειδικά στον αμυντικό τομέα, κάτι που εκπορεύτηκε και από τον κόσμο μας, μας βοήθησε πάρα πολύ και κυρίως στις δύσκολες στιγμές, όταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Τα παιδιά ήταν πολύ συγκεντρωμένα, γνώριζαν πόσο κρίσιμο παιχνίδι ήταν το σημερινό (15/11). Μέσα από άμυνα πετύχαμε εύκολα καλάθια, παίρνοντας το μομέντουμ του παιχνιδιού. Είχαμε πολύ λίγα λάθη. Επίσης, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κορυφαία στα ριμπάουντ, αλλά εμείς τη χτυπήσαμε κι αυτό είναι θέμα διάθεσης, η οποία είναι μεγαλύτερη από την ικανότητα".

    Για την πίεση που αισθάνονται στον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Υπάρχει η πίεση του παρελθόντος. Είμαστε καινούρια ομάδα, δεν έπαιξε ο Τσαρτσαρής, ο Σχορτσανίτης αγωνίστηκε με ένεση. Είχαμε, όμως, ενέργεια και διάθεση. Σήμερα (15/11) παιδιά χωρίς εμπειρία, όπως ο Μπράμος, έκαναν καταπληκτική εμφάνιση. Χτίζεται κάτι. Το παρελθόν είναι πολύ μεγάλο για εμάς και βαραίνει τα παιδιά, αν κι εμείς δεν τους δίνουμε πίεση και η διοίκηση προσπαθεί πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός ήταν κάτι το μεγαλειώδης, αλλά άλλαξε σελίδα, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι".

    Για τους οπαδους του Παναθηναϊκόυ,είπε: 
    "Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε, ειδικά μετά την ατυχία που είχαμε και αναφέρομαι στην ήττα από τον Ίκαρο Καλλιθέας, γιατί η Κίμκι είναι εξαιρετική ομάδα. Έχει αρχίσει να χτίζεται εδώ και δυόμισι χρόνια. Βλέπουμε άλλες ομάδες με τεράστια μπάτζετ να διασύρονται στην έδρα τους, αλλά έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Είχαμε πνευματική και σωματική δύναμη. Ο κόσμος μάς έδωσε θετική ενέργεια".

    Για το πρόβλημα του Σχορτσιανίτη και το εάν είναι σημαντικό,είπε: 
    "Ο Σόφο έκανε ένεση το πρωί. Επιστρατέφτηκε για να βοηθήσει την ομάδα. Ο Τσαρτσαρής προσπάθησε έκανε και εκείνος ένεση, αλλά δεν μπόρεσε".

    Για το ότι είχε πει πως ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να μάθει να παίζει χωρίς τον Διαμαντίδη, είπε: 
    "Ο Παναθηναϊκός επιβάλλεται να μάθει να παίζει χωρίς τον Διαμαντίδη. Ο Δημήτρης δεν γίνεται να παίζει συνέχεια στο υψηλότερο επίπεδο. Θεωρώ ότι το γεγονός ότι στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξε δώδεκα λεπτά τον βοήθησε. Δεν υπάρχει η εμπειρία του παρελθόντος για να καλυφθεί μία κακή εμφάνιση του Δημήτρη. Σήμερα οι πλαϊνοί παίκτες έκαναν εξαιρετική προσπάθεια. Έβγαλαν έξω τον Κάρολ, τον Φερνέντεθ".

    Για το εάν ένιωσε ότι οι παίκτες του έπαιξαν και για εκείνον,είπε: 
    "Τα παιδιά είναι επαγγελματίες. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Αυτά είναι παραφυλολογία. Εμένα δεν με ακουμπούν αυτά. Τα παιδιά έκαναν προσπάθεια και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η Ρεάλ έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που μας βοηθάει. Υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες δεν μας ταιριάζουν. Θεωρώ ότι στη Μαδρίτη κάναμε παιδικά λάθη. Θεωρώ ότι εκείνο το ματς έπρεπε να το κερδίσουμε".

    Για το εάν ο Παναθηναϊκός ανάγκασε τη Ρεάλ να παίξει άσχημα,είπε: 
    "Θα σας φέρω ένα παράδειγμα. Ο Σουάρεθ είχε 0/6 πριν από το ματς και σήμερα 4/4. Αναγκάστηκαν να βγάλουν έξω τον Φερνάντεθ, τον Γιουλ, τον Κάρολ. Ο Κάρολ ειδικά είναι ένα παιδί που εάν το αφήσεις θα σε σκοτώσει. Στη Μαδρίτη μας πίεσαν, κάναμε παιδαριώδη λάθη και χάσαμε".

    Για το εάν αυτή η νίκη μπορεί να τονώσει την ψυχολογία των παικτών,είπε: 
    "Σίγουρα τονώνει την αυτοπεποίθηση των παιδιών. Δεν αναφέρομαι πχ στον Διαμαντίδη ή τον Τσαρτσαρή που έχουν τεράστιες εικόνες, αλλά κάποια παιδιά που είναι η πρώτη τους στην Ευρωλίγκα τους βοηθά πολύ".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad