Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έδειξε το αγωνιστικό πρόσωπο που ήθελε ο κόσμος του, είδε όμως για άλλη μια φορά το πρόσωπο του σάπιου κατεστημένου που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα....

    Ο διαιτητής του αγώνα, Αρετοπουλος, και οι βοηθοί του εκτέλεσαν επάξια την αποστολή τους, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα όπως πάντα κατά του Παναθηναϊκού και υπερ μιάς ομαδας οπως ο Πλατανιάς, παράρτημα του Γαύρου και του πρόεδρου του.

    Για πόσο ακόμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα παρατηρεί με απάθεια όλα αυτά και σίγουρα η λύση δεν είναι οι ανακοινώσεις, βέβαια δεν ξέρουμε αν με την παρούσα διοίκηση θα μπορέσει ποτέ να αντιμετωπίσει το ερυθρόλευκο κατεστημένο που αναβιώνει ένδοξες στιγμές από την εποχή Παπουτσέλη.

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν θύμιζε κάτι από την εμφάνιση κόντρα στην Μαριμπορ. Χωρίς όρεξη οι παίχτες και με κακή επιθετική ανάπτυξη, μπορεί να είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν το εκμεταλλεύτικαν.

    Στο 21' λεπτό σε μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά του Ζεκα για τον Τοτσε, όπου ο Ισπανός έβγαινε τετ α τετ, ο επόπτης όμως σήκωσε οφ σαιτ, ανύπαρκτο βέβαια καθώς καλύπτονταν κανονικότατα. Στο 38' λεπτό και με από ένα λάθος ο Πλατανιάς σε μια αντεπίθεση σκοράρει, στη συνέχεια επηρεασμένοι οι πράσινοι από το γκολ δεν αντέδρασαν, σκορ ημιχρόνου 1-0.

    Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινοι έδειξαν να προσπαθούν περισσότερο από το πρώτο ημίχρονο και πάλι όμως είχαν να αντιμετωπίσουν τον διαιτητή Αρετοπουλο που στο 59' λεπτό δίνει ανύπαρκτο πέναλτι στους γηπεδούχους, έτσι έγινε το 2-0. Στο 70' λεπτο ήρθε η πράσινη αντίδραση με τον Μαυρία να κερδίζει πέναλτι και τον Τοτσε να σκοράρει για το 2-1, μετά από 5' λεπτά ο Βελασκες έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιησει την ευκαιρία. Σαν να μην έφτανε  η σφαγη του Αρετοπουλου και η μέτρια εικόνα του Παναθηναϊκού ήρθε και αποβολή του Ζεκα στο 85'λεπτο, τελικό σκορ 2-1, ήττα που φέρνει πολύ πίσω τον Παναθηναϊκό από την κορυφή του πρωταθλήματος.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad