Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΙΧΜΕΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ

    Ο Γιάννης Αλαφούζος βλέπει πως υπάρχουν ακόμα άτομα της διοίκησης Τζιγγερ στην ΠΑΕ που δεν θέλουν το καλό της ομάδας και εκφράστηκε επιθετικά...

    Έστω και αργά άκουσε αυτα που του φώναζαν οι οργανωμένοι στις συναντήσεις που είχε, πρέπει να φύγουν οι υπάλληλοι της οικογένειας από την ομάδα όπως και παίχτες που δεν προσφέρουν τίποτα.

    Αναλυτικά η δήλωση:

    "Η ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού στη Βέροια δεν πρόκειται να μείνει χωρίς συνέπειες. Κάνουν λάθος όσοι νομίζουν ότι δεν αντιλαμβάνομαι τι έχει συμβεί και τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Έδωσα σε πολλούς ανθρώπους την ευκαιρία, ξεχνώντας το παρελθόν, να συμπράξουν στην προσπάθεια για την σωτηρία και την αναγέννηση του Παναθηναϊκού και αυτοί το εξέλαβαν σαν αδυναμία ή αφέλεια.

    Όποιος θέλει να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό και να αναλάβει τη διοίκησή του, συμπεριλαμβανομένου της Αυτής Υψηλότητας και των εμφανών και αφανών υποστηρικτών του, είναι ευπρόσδεκτος.

    Όσο όμως εγώ θα ηγούμαι αυτής της προσπάθειας ο δρόμος της σωτηρίας θα περάσει μέσα από την κάθαρση που εγώ κρίνω απαραίτητη για τη δημιουργία ενός Παναθηναϊκού ηθικού, έντιμου και απελευθερωμένου από κάθε μορφής συμφέροντα και σκοπιμότητες".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad