Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!

    Την Τετάρτη στον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Παναχαικής και Γαύρου, όλοι είδαμε για άλλη μια φορά πόσο πέτσινη είναι η ομάδα του Πειραιά...

    Ο διαιτητής Δημητροπουλος, μέλος της παράγκας και μπλεγμένος στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων, εκτέλεσε και με το παραπάνω τις εντολές τον κόκκινων αφεντικών του και έσωσε τους γαύρους από πιθανό αποκλεισμό.

    Η αχαϊκή ομάδα μόλις στο 5' λεπτό έβαλε στα σχοινιά την ομάδα του Πειραιά με γκολ, εκεί ανέλαβε δράση ο Δημητροπουλος και 20 λεπτά αργότερα άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίχτες, ακόμα και μετά από αυτό η Παναχαΐκή ήταν καλύτερη και δικαιούται να διαμαρτύρεται για 2 περιπτώσεις πέναλτι που ο διαιτητής έκανε τα στραβά μάτια...στο πλαίσιο της συμφωνίας με το αφεντικό του.

    Και ενώ το παιχνίδι έφτανε στο τέλος του, στο 88' λεπτό ο ανεκδιήγητος διαιτητής διέκοψε οριστικά τον αγώνα, επειδή γινόταν επεισόδια στις εξέδρες μεταξύ οπαδών αλλά και αστυνομίας. Οι οπαδοί του γαύρου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αυτοί δημιούργησαν τα επεισόδια, κάτι το οποίο ο στημένος διαιτητής δεν έγραψε καθόλου στο φύλλο αγώνα, γιατί οι οπαδοί ήταν του αφεντικού του, αν ήταν άλλης ομάδας θα τα είχε γράψει αναλυτικά

    Να δούμε τώρα τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τα πειθαρχικά όργανα τι θα αποφασίσουν για την ομάδα του Πειραιά, γιατί με το γραμμα του νόμου και αφού υπαίτιος για την διακοπή είναι οι φιλοξενούμενοι,αρα ο γαύρος, τότε υπάρχει αφαίρεση βαθμών και αφού μιλάμε για κύπελλο τότε η ποινή παει σε αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού, αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πότε από τους υπάλληλους του κόκκινου σάπιου κατεστημένου.

    Είναι μια πραγματικότητα και εμείς εδώ στο greenarea το γράφουμε από την πρώτη μέρα, ποιο; Ότι ο... γαύρος δεν μπορεί να νικήσει χωρίς την διαιτησία!

    -Διαβάστε παρακάτω τα καρφιά του Κούγια για την πέτσινη ομάδα του Πειραιά και πως παίρνει νίκες και πρωτάθλημα:

    "Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι παρακλάδι εγκληματικής οργάνωσης, το έχω ξαναπεί και το ξέρουν όλοι. Εδώ και χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο και τα πραγματικά, ηγετικά στελέχη ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο. Όλοι τα γνωρίζουν, ονοματεπώνυμα, τι κάνουν, είναι αυτοί που καθορίζουν τους διαιτητές για όλες τις κατηγορίες, τους αθλητικούς δικαστές. Καθορίζουν ακόμα και τις διαιτησίες των ομάδων. Αυτά τα κορυφαία εγκληματικά στελέχη, επιλέγουν κατά καιρούς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, επιλέγουν ποιες ομάδες θα είναι στη Σούπερ Λίγκα, επιλέγουν ακόμα και το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. Αλλά έφτασε η ώρα τα ονοματεπώνυμα να βγουν στην επιφάνεια. Έφτασε η ώρα μέσα από τη δικαιοσύνη τα πραγματικά και μόνιμα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, να εξαφανιστούν από το ποδόσφαιρο. Αν αυτό η κυβέρνηση, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρμόδιος υπουργός για τον Αθλητισμό δεν το κάνουν άμεσα πράξη, γιατί τους ξέρω πολύ καλά, τότε νομίζω ότι σε λίγο θα θρηνίσουμε θύματα στα γήπεδα. Η αγανάκτηση του κόσμου έχει φτάσει στα όριά της. Ορισμένοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο από αγανάκτηση, αλλά εγώ αισθάνομαι πως σε λίγο θα υπάρξει τεράστια έκρηξη".

    "Χθες φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι ρόλο παίζει η διαιτησία στο να βγαίνουν νικητής σε παιχνίδια, να προκρίνονται στο Κύπελλο και να βγαίνουν ακόμα και πρωταθλητές".

    "Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε χθες, ένα συνονθύλευμα είναι που χωρίς βοήθεια από τον διαιτητή δεν κάνει τίποτα. Το έχουν καταλάβει και οι οπαδοί του, για αυτό δεν πηγαίνουν στο γήπεδο. Είναι δυνατόν να δίνουν ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον της Άρσεναλ και να μην είναι γεμάτο το γήπεδο;".

    Η διακοπή του αγώνα έγινε από το ίδιο πρόσωπο που τηλεφωνούσε στον Αμπάρκιολη μετά τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά. Αλλά γιατί να τιμωρηθούμε, τη διακοπή την προκάλεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού, οι δικοί μας δεν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. Ήταν χωρίς εισιτήριο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, τους έβαλε η αστυνομία στο γήπεδο. Και πηδούσαν κάγκελα οικογένειες και παιδιά για να φύγουν από δίπλα τους".

    "Δεν είμαι στη διοίκηση της Παναχαϊκής, δεν ήμουν καν στο γήπεδο. Αν θεωρούμαι ηθικός αυτουργός επειδή είμαι κατά του Μαρινάκη, του Μπεου, του Τσακογιάννη κ.λπ., τότε τι να πω; Αλλά ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι, να αντισταθούν, ακόμα και οι δημοσιογράφοι στην τρομοκρατία. Αν κάποιος δημοσιογράφος δεν είναι στον στενό πυρήνα του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο, τρώει ξύλο κ.λπ. Αυτά είναι ακραία φαινόμενα. Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και όσοι υπάρχουν σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον. Υπάρχουν και άλλοι, οπαδοί με αρχές που δεν γίνεται να τους στερείς τη χαρά που δίνει το ποδόσφαιρο, για να κάνει το κέφι του ένας και να παίρνει κάθε χρόνο 35 εκ. ευρώ περισσότερα από τους υπόλοιπους".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad