Header Ads

  • Breaking Green News

    ΗΤΑΝ PANATHINAIKOS, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΑΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΚΑΙ ΑΤΥΧΙΑ!

    Αξιοπρεπέστατη εμφάνιση που θύμισε κάτι από τα πρόσφατο παρελθόν, έκανε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τοτεναμ στο Λονδίνο...

    Πάλι όμως η ατυχία και η αστοχία σε κρίσιμες φάσεις τον άφησαν εκ τος πρόκρισης. Ευκαιρίες να ανοίξουμε πρώτοι το σκορ και να προηγηθούμε μετά το 1-1 είχαμε, αλλά πάλι η ατυχία σε συνδυασμό με την αστοχία δεν ήθελε ο παναθηναϊκός έχει καλύτερη μύρα σε αυτό το παιχνίδι.

    Βέβαια υπήρχαν και λάθη στην άμυνα που ήταν ανεπίτρεπτα και στα 3 γκολ της Τοτεναμ, ιδικά μετά την αποχώρηση του Σο επειδή τραυματίστηκε (ευτυχώς όχι σοβαρά), το κέντρο με την άμυνα είχαν αποστάσεις και αυτό βοήθησε τις επιθέσεις των γηπεδούχων και στις στημένες φάσεις, κάτι που φάνηκε και στα 2 τελευταία γκολ των πετεινών.

    Από εκεί και πέρα, αρνητικός πρωταγωνιστής στην φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι ο Τοτσε, ναι μεν έβαλε τα δυο γκολ στις δυο ισοπαλίες στο ΟΑΚΑ, όμως έχασε επήρες ευκαιρίες σε αυτά τα δυο παιχνίδια που η ομάδα θα είχε νικήσει και εκεί δεν φταίει η ατυχία αλλά η ανικανότητα του παίχτη να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε αρκετά τετ α τετ και ευκαιρίες που δεν χανόταν από άλλους επιθετικούς.
    Στο κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης, πάλι στα πρώτα λεπτά μετά από στημένη μπαλιά "λουκούμι" στην περιοχή, βγαίνει φάτσα με το τέρμα και αποτυγχάνει να κάνει το 0-1, ξανά και αφού έγινε το 1-1 γίνεται μια πολύ σημαντική ευκαιρία για το 1-2, αλλά πάλι ο Τοτσε δεν μπόρεσε να σημαδέψει από κοντινή απόσταση στο τέρμα με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι. Μπορεί σαν παίχτης να είναι φιλότιμος, αλλά κατά την άποψη μας δεν πρέπει να παίζει βασικός, το Γενάρη θα πρέπει να γίνει μεταγραφή καθαρού φορ που θα μπορεί να στέλνει τη μπάλα σε κλασικές ευκαιρίες στα δίχτυα και οι γνωριμίες του Ροτσα στη Λατινική Αμερική θα βοηθήσουν ώστε να βρεθεί μια καλή λύση.  

    Επίσης θα πρέπει να τονίσουμε πως η πρόκριση κατά μεγάλο ποσοστό χάθηκε στο Μαριμπορ την πρώτη αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να παρουσιάζεται αγνώριστος και να δέχεται 3 γκολ από μια ομάδα που υπό άλλες συνθήκες οι πράσινοι θα έκαναν διπλό με τη δεύτερη ομάδα.

    Από αυτό το παιχνίδι ακόμα και με την αρνητική κατάληξη ο Παναθηναϊκός κρατάει τα θετικά, μια εμφάνιση με τσαμπουκά που πήγε να παίξει για την πρόκριση στα ίσια, πρέπει όμως να συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα (την Κυριακή ακολουθάει ντέρμπι) και στο Κύπελλο που μοιάζει και ο κυριότερος στόχος για φέτος!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad