Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ!

    Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε πως ο Παναθηναϊκός ξεφτίλισε το έκτρωμα-ψέμα του που λέγεται γαύρος...

    Πριν τον αγώνα μιλούσαν για πεντάρες, αλλά στον αγώνα όπως είδε όλος ο κόσμος ήταν αυτοί για 5 γκολ και όχι για 2-2, αλλά το μόνιμο φάρδος τους πάλι τους έσωσε και από ρεζιλίκι στο σκορ, γιατί στην εμφάνιση ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ ανώτερος από την ομάδα που και φέτος έχει την διαφορά στη βαθμολογία επειδή έχει την παράγκα και τα παραρτήματα!

    Λίγο ποιο εύστοχοι να ήταν οι πράσινοι στις τελικές προσπάθειες οπός αυτές των Τοτσε, Ζεκα, Μαυρία, Πετρόπουλου, το σκορ θα είχε πάρει διαστάσεις θριάμβου από το πρώτο ημίχρονο, οι πουθενάδες του Πειραιά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα από πλευράς δημιουργίας, πάλι με το φάρδος τους και ολιγωρία στην πράσινη άμυνα, έβαλαν 2 γκολ, αυτό ήταν όλο γιατί από ευκαιρίες δεν έκαναν καμία σε 95 λεπτά.

    Η αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο Χαρης Μαυρίας, ο πιτσιρικάς έκανε ότι ήθελε την άμυνα των πέτσινων και ιδικά τον Χολέμπας, τον έκανε ρόμπα, με την εκπληκτική εμφάνιση ενός παιχταρά που αγώνα με αγώνα δείχνει την άξια του.

    Βέβαια δεν έλειψαν και οι διαιτητικές προκλήσεις από τον διαιτητή του αγώνα, Μάνταλο, αυτός που ακόμα εμπλέκεται στους στημένους αγώνες με το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε πριν ένα χρόνο, η διαιτησία τους ήταν προκλητική και μεθοδευμένη γι' αυτό δεν φάνηκαν τόσο πολύ τα λάθη του, όμως η φάση που χρειάστηκε να βοηθήσει την ομάδα του αφεντικού του, ήταν προς το τέλος του αγώνα όταν ο Μανωλάς τραβάει από την φανέλα τον Πετρόπουλο που ήταν σε προφανή θέση για γκολ, άλλα ο διαιτητής δεν έδωσε την έσχατη των ποινών και έτσι οι πουθεναδες του Πειραιά γλίτωσαν την ήττα γιατί μόνο αυτό τους άξιζε!

    Στο γήπεδο ήταν πάνω από 35.000 οπαδοί που δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα και βοήθησαν την ομάδα να παρουσιάσει μια εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Την υπογραφή στον αγώνα την έβαλαν οι οπαδοί στο φινάλε, με το σύνθημα..."Ενα μπ...δελο είσαστε!", εξαιρετικά αφιερωμένο για την ομάδα του Βαγγέλη και των προβάτων του!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad