Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ (VIDEOS)

    Σε περίεργη ατμόσφαιρα έγινε ο αγώνας Εξάστερος Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσε, η ομάδα όμως δεν επηρεάστηκε και νίκησε εύκολα...

    Ο Παναθηναϊκός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και δεν νοητό να επηρεαζόταν τόσο εύκολα από τις διοικητικές δηλώσεις. Παίζοντας δυνατά σε άμυνα και επίθεση δεν βρήκαν μεγάλη δυσκολία από τους φιλοξενούμενους.

    Ο αγώνας βέβαια έγινε και κάτω από συγκινητική φόρτιση, καθώς ο Μάικ Μπατίστ ύστερα από 10 χρόνια ήρθε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ, ακόμα και εκεί η ομάδα έδειξε επαγγελματισμό. Από την πλευρά του κόσμου, ο Μαικ γνώρισε την αποθέωση από 15 χιλιάδες κόσμου που βρήκε στο γήπεδο. 

    Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης ήταν πίσω στο σκορ, στα υπάλληλα τρία δεκάλεπτα ήταν επιβλητική η εμφάνιση των πράσινων και πήραν τη νίκη που τους έστειλε στην πρώτη θέση του ομίλου τους, την επόμενη αγωνιστική παει εκτός έδρας στο ματς με την Κιμκι, αν και εκεί έρθει η νίκη τότε θα εξασφαλίσει την πρωτιά και μια καλύτερη κλήρωση στην για το top16!

    Όσον αφορά τις διοικητικές εξελίξεις, χθες μετά τις δηλώσεις Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έγιναν τηλεφωνικές επαφές μεταξύ Δημήτρη και Παύλου αλλά και του τελευταίου με τον Θανάση, ξεκαθαρίστηκαν κάποια πράγματα και η ομάδα θα πορευθεί μέχρι το καλοκαίρι χωρίς ταραχές, κάτι τέτοιο δήλωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν τον αγώνα με τη Φενερ όπου κατέβηκε στα αποδυτήρια και είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους παίχτες. Οι σχέσεις μεταξύ Θανάση και Δημήτρη προς το παρών, δεν είναι και οι καλύτερες, είναι σε τεταμένο σημείο, η αιτία αυτών των αντιδράσεων ειναι γιατί ο Θανάσης το καλοκαίρι κατ την μεταβίβαση της ομάδας στον Δημήτρη δεν έδωσε όλα τα οικονομικά στοιχειά, καθώς όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγες ξερες, οι οφειλές της ΚΑΕ προς συμβόλαια φτάνουν κοντά στα 2.6 εκατομμύρια ευρώ.

    Τα πράγματα πάνε να ηρεμήσουν και θα βοηθήσουν και οι μέρες που ακολουθούν, η ομάδα θα συνεχίσει την προσπάθεια της για ότι καλύτερο στην Ευρώπη και την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα!

    -VIDEOS: Οι καλύτερες πράσινες στιγμές στον αγώνα:



    -Η βράβευση του Μάικ και η συγκίνηση του:


     
    Editorial: (greenarrea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad