Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΟΥΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ!

    Οι δηλώσεις του Χ.Ρ. Ρότσα μετά το παιχνίδι κυπέλλου με την Προοδευτική, προκάλεσαν έκπληξη και αντιδράσεις από τον κόσμο...

    Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πήρε αποστάσεις από την απόφαση της διοίκησης να θέσει έκτος ομάδας παίχτες όπως οι Βυντρα, Σπυρόπουλο και Χριστοδουλοπουλο, στην ουσία ήταν αντίθετος, υπερασπίζοντας τους συγκεκριμένους παίχτες. Την Δευτέρα όμως μετά την ντροπιαστική ήττα από την Βέροια, στη συνάντηση που είχε με τον Αλαφούζο δεν δήλωνε αντίθετος, μάλιστα παρότρυνε τον Αλαφούζο να κάνει ότι είναι να κάνει γρήγορα και να ηρεμήσει η ομάδα. Από την Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη κάτι άλλαξε φαίνεται, ίσως κανένα τηλέφωνο από τον Τζιγγερ για να  "προσέχει" τα "παιδιά" του, ειδικά τους Βυντρα και Σπυρόπουλο.

    Δεν αμφιβάλουμε καθόλου για την αγάπη που έχει ο Χουαν για τον Παναθηναϊκό, άλλα οι καλές σχέσεις που έχει με την οικογένεια είναι επίσης γεγονός, χωρίς βέβαια αυτό να επηρεάζει πάντα τις καλές και αγνές προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό.

    Να ξέρει ο Χουάν πως με τις δηλώσεις του υπέρ των συγκεκριμένων παιχτών, απογοήτευσε την πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού γιατί ίσως θα έπρεπε να παραμερίσει τις καλές σχέσεις που έχει με την οικογένεια την δεδομένη στιγμή ή θα ήταν καλύτερα να  μην είχε πάρει καθόλου θέση επί του θέματος περί απομάκρυνσης παιχτών, παρ όλα αυτά ποτέ δεν θα στραφούν οι οργανωμένοι κατά του προσώπου του, όμως η τοποθέτηση του ήταν λάθος!

    Ο Γιάννης Αλαφούζος εξεπλάγην από της δηλώσεις του και λογικό, γιατί την Δευτέρα άλλα του έλεγε, ο Χουαν στον Παναθηναϊκό ήρθε να προσφέρει μέσα από την δουλεία του και όχι να τάσσεται υπέρ παιχτών που δεν έχουν προσφέρει στον Παναθηναϊκό κι είχαν ειδική μεταχείριση από τον Τζιγγερ, "σαν" να ήταν προστατευόμενα μέλη της οικογένειας του!

    Πάντως από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θέλουν να δώσουν πολύ βάση στις δηλώσεις Ροτσα για να ηρεμήσουν τα πράγματα, γιατί όπως και να έχει έπεται συνάντηση Αλαφούζου-Ροτσα, όπου και θα ξεκαθαριστούν τα όπια προβλήματα και διαφωνίες που δημιουργήθηκαν.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad