Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΛΑΘΙΑ Ο ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ (VIDEO)

    Ένας αποφασιστικός Εξαστερος Παναθηναϊκός, πέρασε δυναμικά από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου και βλέπει κορυφή στον όμιλο...

    Αρκετά κοντρολαρισμενο παιχνίδι από τους πράσινους, δεν έδωσαν χώρους στους γηπεδούχους και με εκφραστή στην επίθεση τον Ματσιουλις είχε ασφαλές προβάδισμα στο σκορ.
    Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι παίχτες του Πεδουλακη βρήκαν κάποια δυσκολία, όπου και έληξε 23-23, από το δεύτερο και μετά είχαν το πάνω χέρι και με καλή άμυνα εξασφάλισαν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη για τον όμιλο.

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Μασιουλις 28, Ουκιτς 14, Γκιστ 10, Καπονο και Μπανκς απο 8. Ο Μασιουλις συνεχίζει σταθερά τα καλά παιχνίδια, επίσης ο Ουκιτς έπαιξε καλά μετά από καιρό και βοήθησε την ομάδα.  

    Το γήπεδο που αγωνίζεται η 'Αλμπα Βερολίνου είναι το Ο2 Arena, στο πλευρό των πράσινων ήταν πάνω από 150 οπαδοί των εξαστερων που φώναζαν συνέχεια, ας μην ξεχνάμε πως σε αυτό το γήπεδο ο Παναθηναϊκός το 2009 είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό. 

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 23-23, 39-45, 56-65, 73-79.

    Άλμπα Βερολίνου (προπ.Ομπράντοβιτς): Σούλτζε, Νέι,
    Σάφαρτζικ 7, Τόμπσον 16, Φούλε, Μπάιαρς 8, Τζέντοβιτς 21, Μιράγες 2, Γουντ 6, Φόστερ 6, Ιντμπίχι 2, Μόρλει 5.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 1, Ματσιούλις 28, Καπόνο 8, Ούκιτς 14, Λάσμε 3, Τσαρτσαρής, Γκιστ 10, Μπανκς 8, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 7.

    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad