Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ!

    Ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Ο Παναθηναϊκός τον χιλίων προβλημάτων που του φόρτωσε η προηγουμένη διοίκηση Τζιγγερ, καταρρέει σαν χάρτινος πύργος...

    Θα το ξανά γράψουμε αυτός ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τη δυναμική του, ο κάθε Πλατανιάς και κάθε Πανθρακικος μπορεί να τον νικήσει, αυτή τη φορά έχασε και αποκλείστηκε από το κύπελλο από την δεύτερη ομάδα του Μαρινακη και με χορηγό την εταιρία του Βαρδινογιάννη!

    Για τον αγώνα αυτό δεν έχουμε να γράψουμε πολλά, όλοι είδαμε την εικόνα που βλέπουμε στα τελευταία ματς, έναν Παναθηναϊκό τραγικό και αδιάφορο! Μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, μακριά σουτ στο δεύτερο ημίχρονο και ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Μαύρια που δεν έδωσε ενώ ήταν 0-0, ο ανεκδιήγητος διαιτητής της παράγκας, Μάνταλος, άσχετα με την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού το πέναλτι ήταν πεντακάθαρο και έπρεπε να το δώσει, αλλά τι να δώσει αφού κουμάντο κάνει η κόκκινη παράγκα!

    Όπως και στο γκολ των γηπεδούχων ξεκίνησε από μια εκτέλεση πλαγίου που μόνο στα ελληνικά γήπεδα θα γινόταν. Πως γίνεται όμως κάθε φορά η ομάδα να αποκλείζεται ή να χάνει κρίσιμα ματς και να είναι στη φάση ο Βυντρα, αν προσέξει κανείς το βίντεο, όταν σουτάρει ο παίχτης των γηπεδούχων ο Βυντρα παρατηρεί σαν χάνος που θα παει η μπάλα, ενώ ο αντίπαλος επιθετικός κινούνταν σε πλεονεκτική θέση ώστε να διεκδίκησει μια πιθανή απόκρουση του μέχρι τότε σταθερού Καπίνου, η πιθανότητα αυτή λοιπόν δικαίωσε τον αντίπαλο επιθετικό, κάτι που δεν σκέφτηκε ο Βυντρα όπως όφειλε σε αυτή τη φάση ώστε να απομακρύνει τον κίνδυνο, άπλα μάρκαρε με τα μάτια και όταν είδε τον αντίπαλο επιθετικό...αναγκαστικέ και έκανε ένα τάκλιν, αλλά ήταν αργά όπως πάντα για έναν ατάλαντο και άμπαλο ποδοσφαιριστή όπως είναι ο Βυντρα και όχι μόνο...!

    Στο γήπεδο ήταν πάνω από 500 οπαδοί της Θύρας 13 Κρήτης και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα, αλλά όπως γίνεται σχεδόν σε μόνιμη βάση τελευταία, εισέπραξαν πάλι την πίκρα από από την αγωνιστική συμπεριφορά των παιχτών!

    Αυτή η κατρακύλα για τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, κάποιοι γελάνε όπως ο Τζιγγερ και οι υπάλληλοι του, αφού το σχέδιο τους παει όπως το θέλουν και το σχέδιο του Τζιγγερ δεν είναι άλλο από την εξαθλίωση του συλλόγου. Αυτός κρατάει παγιδευμένο τον Παναθηναϊκό με τα 27 εκατομμύρια χρέη του δικού του υπάλληλου στη διοίκηση Δ. Γοντικα, τον κρατάει παγιδευμένο με τη ΓΗΠΕΛ και με υπογραφές(κινδύνου) δίκες του, που ανα πάσα στιγμή μπορούν χρεώσουν ακόμα περισσότερο τον Παναθηναϊκό, αυτές οι δυο παγίδες είναι τα βασικά αίτια που αποτρέπουν κάποιον επενδυτή να βοηθήσει την ομάδα και να την βγάλει από την σχεδιασμένη κρίση του παρκαδόρου.

    Ο κόσμος περιμένει από τους μετόχους που μπορούν να κάνουν κάτι για την ομάδα, να την αποτρέψουν από τον βυθό, βάζοντας χρήματα γιατί θα χρήματα και μια δυνατή διοίκηση θα οδηγηθούν τον Παναθηναϊκό ξανά στις επιτυχίες!
      

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad