Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΑΜΠΡΙ: "ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΜΕΑ Η ΟΜΑΔΑ"

    Καθόλου ευχαριστημένος από το παιχνίδι της ομάδας εμφανίστηκε ο Φαμπρι, τονιζοντας πως πρέπει να βελτιωθεί αρκετά...

    Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

    Για την εικόνα του Παναθηναϊκού,είπε: 
    "Η ομάδα δεν λειτούργησε σε κανένα τομέα σε γενικές γραμμές. Αυτή η ομάδα όμως είναι ο Παναθηναϊκός και περιμένει να βελτιωθεί πάρα πολύ. Πετάξαμε τα 20-25 πρώτα λεπτά και από τύχη δεν δεχτήκαμε γκολ. Μία ομάδα όπως η δική μας δεν μπορεί να αγωνίζεται έτσι. Υποπέσαμε σε σοβαρά λάθη τακτικής και το μόνο που χρειάζεται είναι πολλή δουλειά, προκειμένου να ενσωματωθούν οι ποδοσφαιριστές στη... συγχορδία και να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα".

    Για την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού με μακρινές μπαλιές,είπε: 
    "Σε ότι αφορά τις μακρινές μπαλιές που βγήκαν κατά διαστήματα, είχαν να κάνουν με την κακή κατάσταση του χόρτου, γιατί για να παίξεις με τη μπάλα κάτω, προϋποθέτει την ύπαρξη ενός καλού αγωνιστικού χώρου. Τα Γιάννινα έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, όμως εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Όταν κάνω λόγο για συγχορδία αναφέρομαι στη συνοχή της ομάδας. Όταν σε μία ορχήστρα παίζει ο καθένας όπως νομίζει, η μουσική δεν είναι καλή. Θέλω πάντα να νικάω και είναι καλό να είμαστε εγωιστές ποδοσφαιρικά".

    Για το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει την ομάδα,είπε: 
    "Δεν είχα το χρόνο να δημιουργήσω μία σταθερή βάση και θα συνεχίσω. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μία νίκη για να του δώσει ώθηση. Πάση θυσία χρειάζεται μία νίκη. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν είχε. Δεν εννοώ πως ο Παναθηναϊκός ήταν κατεστραμμένος με όσα έχω πει. Εννοώ ότι για να πετύχουμε όσα θέλουμε και να φτάσουμε στις νίκες, δεν είχα τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμάσω την ομάδα όπως θέλω".

    Για το αν πιστεύει ότι η ομάδα δεν δουλεύτηκε καλά έως τώρα,είπε: 
    "Είμαι ειλικρινής σε όσα πιστεύω και σας τα εξηγώ. Θα μπορούσα να μιλήσω πολιτικά και διαφορετικά, αλλά θέλω να λέω όσα πιστεύω. Δεν έχω το χρόνο που χρειάζομαι, 2-3 εβδομάδες, για περάσω κάποια πράγματα. Παίζουμε αγώνα το Σάββατο και μετά έχουμε τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Η ομάδα μαζί μου δεν έχει μάθει να αμύνεται στα στημένα. Πρέπει να επιλύσω και αυτό το πρόβλημα".

    Για τις διαμαρτυρίες ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον διαιτητή,είπε: 
    "Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχει μόνο μία αρχή, ο διαιτητής. Δεν συμφωνώ να διαμαρτύρονται οι ποδοσφαιριστές, ούτε να σηκώνουν τα χέρια στους διαιτητές. Πρέπει να προσαρμοστούμε και να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες. Πρέπει να έχουμε την προσοχή μας στραμμένη στο γήπεδο".

    Για τις απομακρύνεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών,είπε: 
    "Σέβομαι την άποψη σας, αλλά δεν συμφωνώ. Αναφορικά με την ερώτηση σας, ο χρόνος θα δείξει εάν η απομάκρυνση τους αποδειχτεί σωστή ή λανθασμένη".

    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad