Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ! (VIDEO)

    Νίκη με 81-62 επί του Άρη πέτυχε ο Παναθηναϊκός, μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Πελάτη...

    Την Δευτέρα 4/2, το ντέρμπι στο Εξοχικό θα κρίνει και την πρωτιά στη βαθμολογία και το πλεονέκτημα για τα πλει οφ του πρωταθλήματος.

    Κατά διαστήματα είχε δυνατά σημεία η ομάδα, αλλά και διαστήματα πολύ αδύναμα που έδιναν δικαίωμα στον Αρη να απειλήσει. Ο ελεγχος του αγώνα δεν έφυγε από τον Παναθηναϊκό και η νίκη ήρθε με 19 πόντους διαφορά από τους φιλοξενουμένους. Οι πράσινοι εκμεταλλεύθηκαν το δώρο του ΠAOK, όπου την Κυριακή νίκησε τον γαύρο στην Πυλαία.

    Ο Πεδουλακης παρέταξε την ομάδα χωρίς τους Μάτσιουλις και Μπάνκς, έδωσε όμως χρόνο συμμέτοχης στους μη βασικούς όπως τους Ξανθόπουλο και Σκορδιλη, που ειχαν καλή παρουσία στο παιχνίδι.

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Ουκιτς και Λασμε από 12, Καπονο, Γκίστ, Ξανθοπουλος από 10 και ο Διαμανριδης απο 8. Για τους πράσινους ακολουθεί Ευρωπαικος αγώνας με την Μπαμπρερκ και μετά το ντέρμπι με τον Πελάτη στο Εξοχικό.

    Τα δεκάλεπτα του αγωνα: 22-11, 44-30, 59-47, 81-62.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 2, Μπράμος 6 (1), Καπόνο 10 (2), Ούκιτς 12 (1), Λάσμε 12, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 8 (2), Γκιστ 10, Ξανθόπουλος 10 (1), Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σκορδίλης 5.

    Αρης (προπ.Αγγέλου): Πάσαλιτς 20 (4), Χαντ 18 (3), Πελεκάνος 7 (2), Βεζένκοφ, Τσιάρας, Ασημακόπουλος 9 (1), Χαρίσης 2, Μποχωρίδης 4, Σαρικόπουλος, Βεργίνης 2, Τσακαλέρης.

    -VIDEO:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad