Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ!

    Ο Λουκάς Βύντρα αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδίας του, τον ΟΣΦΠ...

    Ήταν αναμενόμενο ο προστατευόμενος του Τζίγγερ να καταλήξει εκτός απροόπτου στους γαύρους, αφού στην πραγματικότητα τους γαύρους εξυπηρετούσε τόσα χρόνια και ο προστάτης του ο... παρκαδόρος!


    Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει μέσα σε 13 λέξεις(!) για τη λύση της συνεργασίας:
    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Λουκά Βύντρα".

    Τόσα χρόνια μας ζάλιζαν οι νοσταλγοί και υποστηρικτές(αυτοί οι λίγοι) του Τζίγγερ για τον "Παναθηναικάρα" Λουκάς Βύντρα που ίδρωνε την φανέλα του Παναθηναϊκού, που ήταν φιλότιμος, τώρα να δούμε τι θα λένε για το καμάρι τους και ειδικά κάτι δημοσιογράφοι σαν τον Κ.Γκοτζο που τον είχε εικόνισμα στο γραφείο της φυλλάδας του...!

    Για άλλη μια φορά δικαιώνετε ο κόσμος του Παναθηναϊκού που ήθελε και θέλει την πλήρη αποβαρδινογιανοποίηση του Παναθηναϊκού, ώστε η ομάδα να απαλλαχθεί από τη μιζέρια του παρελθόντος που την κράταγε μέσα στα προβλήματα που είχαν σπείρει οι έμπιστοι του Τζίγγερ!

    Ο Βύντρα δεν είχε πότε θέση στον Παναθηναϊκό, έπαιζε με μέσο και πολύ άργησε να φύγει από την ομάδα γιατί δεν του άξιζε να φορά αυτή την δοξασμένη φανέλα με το τριφυλλι, του αξίζει όμως να φοράει την πιο βρώμικη φανέλα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, αυτή που τον έκλεβε τόσα χρόνια , αυτή του γαύρου!!!

    Editorial: Prasinomperes

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad