Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ

    Το περίμενε είχε κακό φινάλε στην υπόθεση Σισε, με τη ΚΠΡ να στέλνει τον παίχτη δανεικό σε ομάδα του Κατάρ...

    'Εγινε μια προσπάθεια από τη διοίκηση και κάποιους μετόχους και εκεί που όλα ήταν στο παρα 1 να επιστρέψει ο Σισε, εμφανίστηκε η ΚΠΡ και χάλασε την θετική αύρα του κόσμου πως θα έβλεπε ξανά τον Σισε στα πράσινα.

    Όσο και να πίεσε ο Γάλλος την διοίκηση της αγγλικής ομάδας να τον στείλουν στον Παναθηναϊκό, δεν τα κατάφερε και θα συνεχίσει για 6 μήνες στην Αλ Αραμπι. Μπορει ο Τζιμπρίλ στην επικοινωνία που ειχε με την πράσινη διοίκηση να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα μέχρι τότε. Αυτή τη στιγμή ο κόσμος πλήρης ξενερωμένος και θυμωμένος, ζει ξανά την αγωνία για την ομάδα που παει από το κακό στο χειρότερο, τόσο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά.

    Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υποχρεωμένος να ψάξει και να ενισχύσει την ομάδα όσο μπορεί και άμεσα να συνεχίσει τον διωγμό των τζιγγερικων στοιχείων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή τόσο στη διοίκηση, όσο και στην ομάδα και πιο συγκεκριμένα πρώτα πρώτα ο Βυντρα και στη εν συνεχεία ο Σπυρόπουλος, πρέπει να παρουν πόδι από τον Παναθηναϊκό, χωρίς δεύτερη κουβέντα, είναι απαίτηση του κόσμου!

    Υ.Γ. Στο greenarea δεν ανέβηκαν πολλά άρθρα για την υπόθεση Σισε, παρα μόνο μια δήλωση του γενικού αρχηγού της ομάδας, Βασίλη Κωνσταντίνου, πως ο Σισε θα επιστρέψει και τον τίτλο της ανάρτησης τον είχαμε στα εισαγωγικά. Ο λόγος που δεν κάναμε τόσο "βαβούρα" για την υπόθεση οπως εκαναν τα άλλα σαιτ, ήταν γιατί η υπόθεσή ήταν δύσκολη πέρα από την επιθυμία του παίχτη και κυρίως δεν θέλαμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα στους οπαδούς χωρίς να είναι κάτι 100% σίγουρο, όπως και τελικά δεν ήταν, δυστυχώς για τον κόσμο και δυστυχώς για την ομάδα μας!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad