Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ!

    Ακόμα μια τραγική εμφάνιση από τους παίχτες του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αρη, συνεχίζοντας το αδιάφορο παιχνίδι τους που έφερε και την ήττα...

    Δεν άλλαξε τίποτα από τον προηγούμενο αγώνα και την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη. Το Τριφύλλι βαδίζει επικίνδυνα σε έναν κατήφορο χωρις φρένα σε μια έτσι και αλλιώς ντροπιαστική χρονιά βγαίνοντας εκτός κάθε στόχου, τον τελευταίο που είναι και η είσοδος στα πλει οφ, κινδυνεύει σοβαρά να χαθεί με αυτές τις τραγικές εμφανίσεις όπως βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες!

    Το πρόβλημα αρχίζει από την διοίκηση, το μεγάλο οικονομικό χρέος της προηγούμενης επιλεγμένης διοίκησης Τζιγγερ, που δεν επιτρέπει και τις πληρωμές προς τους παίχτες κάτι που τους βγάζει αβεβαιότητα, δεν υπάρχει κίνητρο ούτε οικονομικό ούτε στόχοι τίτλου. Ήταν κι είναι λάθος αυτό που λένε πολλοί μέσα στη διοίκηση... "Να βγει αυτή η χρονιά και το καλοκαίρι βλέπουμε". Το θέμα είναι βγει κάπου έστω να σωθούν τα προσχήματα και όχι η ομάδα να κινδυνεύει...!

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Συντηρητικό το πρώτο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, είχε κάποιες ευκαιρίες, σουτ του Σισόκο στο 6' λεπτό, Σο στο 9' και Εσπάρθα στο 16', χωρίς ομως αποτέλεσμα. Στο 25' λεπτό ο Βιτολο ανενόχλητος κάνει ανόητο χέρι μέσα στην περιοχή στην προσπάθεια του να κάνει κοντρόλ, ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι και ο Καρνέζης αποκρούει εκπληκτικά κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

    Στα υπόλοιπα 20΄λεπτα οι πράσινοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα,  συνεχίζοντας το αμυντικό παιχνίδι τους με προβληματική ανάπτυξη στις αντεπιθέσεις, τελικό σκορ ημιχρόνου 0-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πιέσει ψηλά, αυτό είχε κάποιες καλές στιγμές, όπως το λάθος των γηπεδούχων στο58' λεπτό, η μπάλα καταλήγει στον Τοτσέ που ήταν μόνος του από δεξιά στην περιοχή, αλλά το διαγώνιο σουτ ήταν άστοχο καθώς η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

    Στο 72' λεπτό διαγώνιο σουτ του Μαυρία η μπάλα παει στο δοκάρι, από εκεί και μετά οι παίχτες του Φαμπρι κλείστηκαν για να μην δεχθούν γκολ, η υποχώρηση όμως στοίχισε και η πίεση του αντίπαλου αυξήθηκε φέρνοντας αποτέλεσμα, στο 88' λεπτό, μετά από αστεία αδράνεια της άμυνα και δυο κεφαλιες των γηπεδούχων η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Καρνέζη για το 1-0, όπου ήταν και το τελικό σκορ!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad