Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΠΑΤΙΣΤ: "ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΟΤΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ"

    Ο Μαικ Μπατιστ στην ανανεωμένη έκδοση της αυτοβιογραφίας του επισήμανε τον κύριο λογο που αποχώρισε από τον Εξαστερο Παναθηναϊκό...

    Όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες του σαιτ μας, εκείνη την εποχή μετά την αποχώρηση του Μαικ, σας είχαμε αποκαλύψει πως η αίτια που αποχώρισε ήταν επειδή δεν είχε ανανέωση ο Ζοτς( ιδια αιτία και για τους άλλους παίχτες), αυτό επιβεβαιώνει και στην δεύτερη ανανεωμένη εκδότη του βιβλίου του..."Η ιστορία ενός πρωταθλητή".

    Χαρακτηριστικά αποσπάσματα που αφιγηται ο "γίγαντας" Μαικ στο βιβλίο του:

     O λόγος είναι ένας: Ζέλικο Ομπράντοβιτς! "Όταν έφυγε ο “μεγάλος” είπα μέσα μου ότι ήρθε η ώρα να αποχωρήσω. Για τον Ομπράντοβιτς ναι, θα έμενα σίγουρα. Ακόμα και με τα μισά χρήματα. Αυτό το εγγυώμαι 1000%"!

    Για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τότε που του ανακοινώνει την αποχώρηση, αναφέρει: "Ήπια πολύ... Κατέληξα να κλαίω σαν μωρό παιδί γιατί η απόφαση με κυνηγούσε και το κυνηγητό ήταν αδυσώπητο εκείνες τις ώρες...".

    Σημαντικό κομμάτι είναι όταν μιλάει για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ που τον συγκίνησε, με την Φενερμπαχτσε, επίσης αποκαλύπτει τι είπε με ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τη διοίκηση αλλά και τους παίχτες, αλλά και για τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο.

    Βέβαια στο βιβλίο του δεν θα μπορούσε να μην γράψει για τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντιδη, το δείπνο που είχαν αλλά και το μέλλον που θα μπορούσε να τον βρει πάλι στον Παναθηναϊκό.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad