Header Ads

  • Breaking Green News

    ΛΑΘΗ, ΛΑΘΗ, ΛΑΘΗ...

    Πάλι κακός ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι του και δεν βρήκε ρυθμό υπέροχης, σε ένα ματς που έκρινε το πλεονέκτημα έδρας...

    Αυτή η ήττα με κακή εμφάνιση ίσως στοιχίσει στο τέλος, γιατί μετά την ήττα του οσφπ από τον ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι το δίωρο σήμερα και έτσι έχασε το πλεονέκτημα στα πλει οφ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αλλά και εκτός αυτού η ομάδα την δεδομένη στιγμή δεν δείχνει να μπορεί...!

    Τα πολλά λάθη ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση, αλλά και οι διαιτητές Πηλοίδης, Κορομηλάς δεν ήταν άξιοι της περίστασης και έπαιζαν φουλ 100-0 έδρα, με προκλητικές αποφασίσεις υπέρ των γηπεδούχων. 

    Την Κυριακή που έρχεται ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να "ρεφάρει" για τις δυο ήττες στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και να νικήσει στον τελικό κυπέλλου, αυτό πρέπει να το καταλάβει και ο προπονητής και ο παίχτης γιατί μια. χρονιά χωρίς κανέναν τίτλο για αυτή την ομάδα θα παρα είναι αρνητικό αποτέλεσμα στο τέλος της χρονιάς. Πρώτος στόχος αυτή στιγμή  η κατάκτηση του κυπέλλου!

    Πιο διακριθείς ήταν οι.... Διαμαντίδης με 17, Σχορτσανίτης 14 και Λασμε 11. Όλοι οι άλλοι κινηθηκαν σε πολυ αρνητικά επίπεδα, ενω περιμέναμε οι Καπονο, Μασιουλις και Μπανκς να προσφέρουν περισσότερα.


    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-22, 38-33, 58-52, 72-67. 

    Ολυμπιακός (προπ.Μπαρτζώκας): Xάινς 6, Λο 12 (1), Άντιτς 2, Σπανούλης 11 (1τριπ, 7ασ), Περπέρογλου 10 (2), Σερμαντίνι 2, Σλούκας 4, Πάουελ 5, Πρίντεζης 11 (1), Παπανικολάου 9 (2).

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 14, Μπράμος, Ματσιούλις 4, Καπόνο 3 (1), Ούκιτς 4, Λάσμε 11, Τσαρτσαρής 5 (1), Διαμαντίδης 17 (2), Γκιστ 3 (1), Μπανκς 2, Ξανθόπουλος 4.

    -Με λιγα λογια τι εγινε στο παιχνιδι...

    Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκινάει ιδανικά για τον Παναθηναϊκό και από νωρίς έγινε το 4-11, με πολύ καλή απόδοση των Διαμαντίδη και Σχορτσανιτη, προς το τέλος όμως η διάφορα μίκρυνε με επιπόλαια λάθη στην επίθεση, σκορ δεκάλεπτου 20-22!

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Σχορτσανιτης ήταν ο αρνητικός παράγοντας με πολλά λάθη και άστοχες βολές σε κρίσιμα σημεία του αγώνα που θα έδιναν μια σχετική διαφορά στο σκορ. Οι Μπραμος και Τσαρτσαρης μας κράτησαν μπροστά, άλλα πάλι στα τελευταία λεπτά τα λάθη έγιναν με μη καθαρό μυαλό στις επιθέσεις και στα ριμπάουντ, στη τελευταία φάση μάλιστα με τον Γκιστ, ο διαιτητές δεν έδωσαν καθαρό φάουλ ενω έγινε μέσα στο χρόνο, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 38-33!

    Το τρίτο δεκάλεπτο είναι τραγικό, με πολλά επιθετικά και αμυντικά λάθη αλλά και στα ριμπάουντ, ακάλυπτοι χώροι, καθόλου ψύχραιμοι οι πράσινοι που βρέθηκαν και στο -10 ένα λεπτό πριν το τέλος του δεκάλεπτου, με καλάθια των Τσαρτσαρη και Διαμαντιδη η διαφορά παει στους -6, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 58-52!                            

    Πάλι κακό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στο τέταρτο δεκάλεπτο με τη διαφορά να πηγαίνει πάλι στο -10, αλλά με τέσσερις προσωπικούς πόντους του Λασμε η διαφορά κατέβηκε στους -6, δεν κράτησε πολύ και με αψυχολόγητα λάθη η διαφορά πηγε στους -11, Με Διαμαντιδη και Λασμε η διαφορά κατέβηκε στους -5 και τελικό σκορ 72-67! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad