Header Ads

  • Breaking Green News

    ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΚΟ! (Pics)

    Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, θέλει να βαδίσει στα χνάρια της ανδρικής ομάδας και ένα δείγμα φάνηκε με την άνετη επικράτηση κόντρα στον Αθηναικό...

    Οι πράσινες φέτος είναι πιο αποφασισμένες από ποτέ για τον τίτλο και η  νίκη τους με 85-53 τους φέρνει πιο κοντά, αφού απέκτησαν μια διαφορά 2 βαθμών στη βαθμολογία από τον συνδιεκδικητή Αθηναϊκό.

    Οι κοριτσάρες απ την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν έδωσαν το δικαίωμα στον Αθηναϊκό να ελπίζει για θετικό αποτέλεσμα, αυτό φαίνεται και από την διάφορα στο σκορ που υπήρχε και στα 4 δεκάλεπτα.

    Δυνατή άμυνα και επίθεση με ευστοχία ήταν τα ατου των πράσινων κορίτσαρων και το πιο σημαντικό η τρομερή συμπαράσταση από τους οπαδούς σε ένα γεμάτο "Τάφο του Ινδού", που για άλλη μια φορά δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα, με την ομάδα να τους δικαιώνει στο ακέραιο!

    -Βαθμολογία τεσσάρων πρώτων σε 16 αγωνιστικές: 
    Παναθηναϊκός 33
    Αθηναϊκός 31
    Ελληνικό 30
    ΠΑΟΚ 27
    *(Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός έχουν έναν αγώνα περισσότερο)

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-18, 44-32, 61-47, 83-55. 

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Σαμαντούρα): Καλέντζου 13 (1 τριπ., 10 ασίστ, 7 ριμπ.), Βλάνη 19 (5), Κόνιαλη, Μαγκλάρα 10 (8 ριμπ, 6 ασίστ), Σλούκα 13 (3), Δίελα 14 (2 τριπ., 7 ριμπ.), Χρονοπούλου, Ντέλβα 14 (16 ριμπ), Θεολόγου.
    -----------------------------------
    -Φωτογραφίες:



















































    Εditorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad