Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ!

    Όπως ήταν αναμενόμενο εκπρόσωποι συνδέσμων του Παναθηναϊκού, επισκέφτηκαν  την Παιανία και μίλησαν σε παίχτες και προπονητή...

    Οι τραγικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό έχουν φτάσει την ομάδα σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ στη βαθμολογία, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί!

    Χαρακτηριστικά οι οπαδοί είπαν στους παίχτες...
    "Θα πρέπει να καταλάβετε όλοι που αγωνίζεστε και ποια φανέλα φοράτε, δεν αξίζει αυτή η εικόνα στον Παναθηναϊκό,αρκετά, κάντε τα πάντα για να αλλάξει με αρχή τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ!"

    "Όλες οι μικρές ομάδες χλευάζουν τον Παναθηναϊκό, αυτό είναι ανεπίτρεπτο και γι' αυτό ευθύνες έχετε εσείς! Δεν μας νοιάζει αν παίρνετε όλα τα λεφτά στην ώρα τους, αυτό δεν είναι δικαιολογία, οι δικαιολογίες τελειώνουν εδώ και ο μόνος στόχος σας είναι να οδηγήσετε την ομάδα στα πλει οφ".

    "Εμείς είμαστε σε κάθε αγώνα δίπλα σας και πολλοί από εμάς είμαστε άνεργοι, εσείς μας απογοήτευε με την εικόνα που βγάζετε. Ματώστε τη φανέλα γιατί δεν θέλουμε να έρθουμε εδώ ξανά με την ίδια αφορμή που μας δώσατε τώρα".

    Όσον αφορά τον προπονητή, του είπαν...
    "Είσαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και όχι σε κάποια μικρή ομάδα της Ισπανίας, είναι τιμή για εσένα αυτό, εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία και προσπάθησε να δώσεις ότι καλύτερο μπορείς χωρίς να προκαλείς με δηλώσεις όπως αυτής υπέρ του Βύντρα...".

    Κάποια στιγμή υπήρχε μια λεκτική ένταση με τον Μουμσονγκ και τίποτα παραπάνω. Στη συνέχεια όλοι συμφώνησαν με τους οπαδούς και υποσχέθηκαν να κάνουν ότι μπορούν ώστε η εικόνα της ομάδας να αλλάξει προς το καλύτερο!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad