Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

    Τα φετινά του αυτοκτονικά σύνδρομα συνέχισε ο Εξάστερος Παναθηναϊκός, αφού πάλι έχασε σημαντική διαφορά στα τελευταία λεπτά και ηττήθηκε...

    Αυτή η ήττα έβαλε σε περιπέτεια τον Παναθηναϊκό όσον αφορά την πρόκριση στη φάση των 8. Οι πράσινοι είχαν τον πλήρη ελέγχο του αγώνα από το πρώτο δεκάλεπτο μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο, με πολύ καλές διαφορές στο σκορ.

    Από τα μέσα του τέταρτου και κρίσιμου δεκάλεπτου, οι Ισπανοί  άρχισαν να μειώνουν γρήγορα την διαφορά ασφαλείας του Παναθηναϊκού, οι πράσινοι έπαιζαν σαν κοιμισμένοι σε άμυνα και επίθεση χάνοντας μια διαφορά άνω των 10 πόντων, ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα χάθηκε και η διαφορά από το +5 του πρώτου μεταξύ τους παιχνιδιού. 

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός να κρατάει την πρόκριση στα χέρια του μέσω της 4ης θέσης, αλλα οι επόμενοι αγώνες είναι σημαντικοί, ακολουθεί εντός ο αγώνα με την 'Αλμπα Βερολίνου, στη συνέχεια δυο εκτός με Ρεαλ και Μπαμπεργκ και κλείνει τον όμιλο με τον αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. 

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Μασιουλις 15, Ουκιτς 14 και Διαμαντιδης 8. Σε χαμηλά επίπεδα πάλι ο Μπανκς, ο Λασμε δεν είχε καλό ρυθμό ενώ αρνητική εμφάνιση μετά από καιρο ει χε ο Μπραμος.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 8-16, 26-35, 44-53, 66-60.

    Μάλαγα (προπ.Ρέπεσα): Σιμόν 9, Ουίλιαμς 22 , Λίμα, Πάνκο, Βιντάλ, Ουρτασούν 3, Καλογουέι 5, Πέροβιτς, Βάσκεζ 13, Ντιάζ, Ζόριτς 14, Ντράγκιτς.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος, Ματσιούλις 15, Ούκιτς 14, Λάσμε 6, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 8, Γκιστ 7, Μπανκς 2, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Σχορτσανίτης 6.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad