Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΧΑΡΕΣ

    Με μεγάλη αποφασιστικότητα ο Εξαστερος Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 82-58 επι της Άλμπα Βερολίνου, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς την πρόκριση...

    Που θα το οδηγήσει στους 8 καλύτερους της διοργάνωσης, αυτό θα αποτελέσει σημαντική υπόθεση καθώς φέτος η ομάδα είναι πάνω στη δημιουργία και μια τέτοια πρόκριση θα δώσει άλλη ώθηση τόσο στους παίχτες αλλά και στον κόσμο που και σήμερα στάθηκε με το παραπάνω στο πλευρό των παιχτών ως ο 6ος παίχτης, βοηθώντας την ομάδα να επικρατήσει άνετα και Παναθηναϊκά!

    Από την αρχή οι πράσινοι επέβαλαν το ρυθμό τους, χωρίς η Άλμπα να απειλήσει και να ακολουθήσει τον ρυθμό του Παναθηναϊκού, τόσο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα.

    Οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης, είχαν το πάνω χέρι και στα τέσσερα δεκάλεπτα και με μεγάλες διαφορές στο σκορ, κάτι που μαρτυρά και την δυναμική εμφάνιση της ομάδας που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη για να παραμείνει στην 4η προνομιούχα θέση του ομίλου!

    Πλέον μένουν 3 αγωνιστικές, οι πράσινοι κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και ας η Ουνικαχα Μαλαγα έφερε κακά νέα, καθώς νίκησε την Ρεαλ εκτός έδρας και καραδοκεί πίσω από τον Παναθηναϊκό με μια νίκη διαφορά. Στους επόμενους αγώνες, δυο εκτός με Ρεαλ και Μπαμπεργκ και ΤΣΣΚΑ εντός, θα πρέπει να μην χάσουμε δυο παιχνίδια, γι' αυτό και τα δυο επόμενα παιχνίδια είναι τελικοί και στην κυριολεξία!

    Πιο διακριθείς ήταν οι.... Μασιουλις 16, Λασμε 14, Σχορτσανιτης 10, Διαμαντιδης, Ουκιτς και Μπανκς απο 8. Ο Μπραμος σε ακομα ενα αγώνα κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ο Μπανκς συνεχίζει την προσπάθεια του για βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 21-11, 50-28, 67-37, 82-58.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 4 (1), Ματσιούλις 16 (4/4 τριπ.), Ούκιτς 8, Λάσμε 14, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 8 (2 τριπ., 9ασ.), Γκιστ 6, Μπανκς 8 (2), Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος 2, Σκορδίλης 2, Σχορτσανίτης 10 (5ριμπ.).

    Άλμπα Βερολίνου (προπ.Ομπράντοβιτς): Σούλτζε, Σάφαρτζικ 6(2), Τόμπσον 5, Μπάιαρς 4, Ντέντοβιτς 8, Μιράλες 4, Γουντ 9(3), Τραορέ 6, Φόστερ 5(1), Ιντμπιχί 6, Μόρλεϊ 5(1).

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad