Header Ads

  • Breaking Green News

    ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΕΣΗΣ!

    Ισοπεδωτικός ο Εξαστερος Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαμπεργκ μέσα στην έδρα της, μια νίκη που του εξασφάλισε την πρόκριση στους 8της διοργάνωσης...




    Οι πράσινοι συνδύασαν ουσία και θέαμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα και περισσότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πλέον ο στόχος των πράσινων μετά την πρόκριση, είναι η δεύτερη θέση και αυτή θα κριθεί στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου!

    Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γι' αυτή την επιβλητική νίκη κόντρα σε μια ομάδα που δεν ειναi τόσο μικρή όσο δείχνει το σκορ, αλλά την έκανε μικρή  ο Παναθηναϊκός το πολύ κυρίαρχο παιχνίδι του χωρίς να υπολογίζει έδρα!   

    Εκεί που η νίκη της ΤΣΣΚΑ κόντρα στη Ρεαλ έκοψε κάθε ελπίδα του Παναθηναϊκού για τη δεύτερη θέση, ήρθε η Μαλαγα  να κάνει τον όμιλο άνω κάτω μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, αφού νίκησε την Εφες στην Τουρκία, αυτή η νίκη της Μαλαγα μπορεί να δώσει και το πολύ φιλόδοξο σενάριο για πρωτιά του Τριφυλλιού στον όμιλο, αλλά ας πάμε καλύτερα στο πολύ πιθανό αυτό της δεύτερης θέσης, και για να το αναλύσουμε καλύτερα, ο Παναθηναϊκός τη νίκη επι της Μπαμπεργκ θέλει μια νίκη επι της ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ ακόμα και με +4 διαφορά αρκεί να νικήσει η Εφες τη Ρεαλ, τότε η δεύτερη θέση γίνεται αυτόματα πράσινη, αν η Ρεαλ νικήσει, τότε ο Παναθηναϊκός θέλει νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με +20 διαφορά, όπως και να έχει μπορεί να κατακτήσει την δεύτερη θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας στους 8!

    Στον αγώνα έδωσαν βροντερό παρόν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που ήταν πάνω από 200, φώναζαν συνθήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι μόνοι που ακούγονταν στο γήπεδο, η συμπαράσταση τους βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη σημαντική νίκη!

    -Τι έγινε στον αγώνα...

    Πολύ καλά ξεκινάει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με την Μπάμπεργκ, από νωρίς επιβάλει τον ρυθμό του, σταθερός στην άμυνα και εύστοχος στην επίθεση, σκορ πρώτου δεκάλεπτου 16-26!

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν έπεσε ο ρυθμός, οι πράσινοι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και φτάνουν σε μεγάλη διαφορά το σκορ, ο Γκιστ συνεχίζει να κάνει πάρτι κάτω από την αντίπαλη ρακέτα  με καρφώματα και τον Διαμαντίδη στη δημιουργία, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 27-42!

    Στο τρίτο δεκάλεπτο δεκάλεπτο, ακάθεκτος Παναθηναϊκός στον κυρίαρχο ρυθμό του και μη μπορώντας η Μπαμπεργκ να τον κοντράρει, φτάνει την διαφορά στο +18 με τον Ουκιτς,σκορ τρίτου δεκάλεπτου 41-59! 

    Το τέταρτο δεκάλεπτο τα πράγματα είχαν πάρει από πολύ πριν το δρόμο τους, ήταν τυπική διαδικασία για το που θα σταματήσει το κοντέρ, ο Παναθηναϊκός ήταν θεαματικός μέχρι το τέλος και προσωπικό σόου του Γιονας Μασιουλις 5στα5 τρίποντα, τελικό σκορ 60-82!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-26, 27-42, 41-59, 60-82. 

    Μπάμπεργκ (προπ.Φλέμινγκ): Νάχμπαρ 14 (1), Τάντα 4, Σμιντ, Νόιμαν 2, Φορντ 11 (1), Τζέικομπσεν 8 (2), Μάσεϊ, Γκαβέλ, Τσίρμπες, Ουόλς 12.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 5, Ματσιούλις 24 (6), Ούκιτς 4, Λάσμε 11, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 11 (1), Μπανκς 3 (1), Ξανθόπουλος 4, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 10.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad