Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΦΙΓΚΕΡΟΑ

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην έπαιξε τη τρομερή μπάλα κόντρα στην αμυντικογενή ομάδα της Κέρκυρας, αλλά πήρε μια ακόμα δίκαιη νίκη στο δρόμο για τα πλει οφ...

    Κρατάνε τη νίκη οι πράσινοι, αν και θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει το παιχνίδι από νωρίς και με όχι τόσο μικρο σκορ, αρκεί να ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια αλλά και στο πρεσάρισμα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε στο περασμένο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου ήταν και ο παράγοντας της επικράτησης εκτός έδρας. 
    Η συνέχεια για τους παίχτες του Φαμπρι, έχει εκτός έδρας αγώνα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν εκεί οι πράσινοι επικρατήσουν τότε σε μεγάλο βαθμό κλειδώνει η παραμονή στην πεντάδα που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα και προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ, καθώς αυτός είναι μοναδικός φετινός στόχος!

    Στο γήπεδο υπήρχαν περίπου 15 χιλιάδες κόσμου με πολλά παιδάκια αφού ήταν τσάμπα η είσοδος ύστερα από απόφαση της ΠΑΕ. Οι οργανωμένοι δημιούργησαν εξαιρετικοί ατμόσφαιρα με καπνογόνα και αρκετά συνθήματα υπέρ της ομάδας αλλά και κατά όσων θέλουν το κακό του Παναθηναϊκού. 

    Η νίκη αυτή βέβαια έχει και ένα άλλο καλό εκτός από τη νίκη, γιατί ήταν και το τελικό χτύπημα που έστειλε το μόνιμο διαχρονικά (επι εποχής Κόκκαλη) κόκκινο παράρτημα της Κέρκυρας, στη β' εθνική!

    Τι έγινε στον αγώνα...

    Νωχελικό το ξεκίνημα του αγώνα για τον Παναθηναϊκό, μετά το 20΄λεπτο προσπαθούσε να διασπάσει την αμυντική λειτουργία της Κέρκυρας, αλλά η ανάπτυξη δεν ήταν όπως θα έπρεπε, σημαντική ήταν η απώλεια και του Γιούρκα από δεξιά.

    Οι πράσινοι είχα τέσσερις ευκαιρίες για γκολ, μια από τον Σο με εκτέλεση φάουλ και με κοντινή κεφαλια στο 29' λεπτό, μια από τον Μπουμσονγκ στο 36' σε πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και μια από Σισοκο που πάλι ήταν πολύ καλός στη δημιουργία του παιχνιδιού.

    Στο δεύτερο ημίχρονο με το ξεκίνημα ο Βαμπρι βάζει τον Φιγκερόα στη θέση του Τριανταφυλλόπουλου, για να γίνει πιο απειλητική πρασιά επίθεση, όπως και έγινε καθώς ο Αργεντινός ήταν πολύ κινητικός, ταλαιπωρώντας την άμυνα της Κέρκυρας με 10 παίχτες πίσω από το κέντρο. 

    Οι ευκαιρίες των Σισοκο στο 50΄ λεπτό και του Μαυρια στο 54' δεν έφεραν αποτέλεσμα. Μετά το 65' λεπτό οι πράσινοι ανεβάζουν ρυθμό πίεζαν για το γκολ, αυτό ήρθε σε 78' λεπτό μετά από σέντρα του  Ζεκά στην περιοχή, γίνεται καθαρό χέρι από αμυντικό των φιλοξενούμενων, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Φιγκεροα, ευστοχώντας έξυπνα για το 1-0 και το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα!

    Στη συνεχεία παρα την προσπάθεια των πράσινων δεν ήρθε το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε και το άγχος, μέχρις το τέλος δεών άλλαξα κάτι, τελικού σκορ 1-0!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad