Header Ads

  • Breaking Green News

    ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

    Μεγάλη νίκη του Εξάστερου Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεαλ, μια νίκη που τον φέρνει μια ανάσα απο την πρόκριση στους 8 της διοργάνωσης...


    Με πρωταγωνιστές τους Διαμαντίδη, Ούκιτς και Τσαρτσαρή ο Παναθηναϊκός βάζει πλώρη για το Λονδίνο. Κρατάει την τύχη στα χέρια του, το απέδειξε και σήμερα με μεγάλα ψυχικά αποθέματα πήρε ένα μεγάλο διπλό!

    Το κακό τρίτο δεκάλεπτο δεν στοίχισε και στο τέταρτο αν και είχε τη δυνατότητα να πάρει με παραπάνω διάφορα τη νίκη και όχι με +1, δεν έχει μεγάλη σημασία πλέον αφού ο πίνακας του σκορ έγραψε νικητή τον Παναθηναϊκό!

    Ο βασιλιάς του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Παναθηναϊκός, έκανε ρουα ματ στη βασίλισσα, αποδεικνύοντας πως είναι εδώ παρόλο τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, η φανέλα έχει 6 αστέρια και αυτά καθοδηγούν τους νέους παίχτες σε νέες μέρες δόξας!

     -Τι έγινε στο παιχνίδι...

    Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει κάπως μουδιασμένα το πρώτο δεκάλεπτο με την Ρεαλ, στη συνέχεια βρίσκει τα πατήματα και τις λύσεις στην επίθεση με τον Ουκιτς να να πετυχαίνει κρίσιμα καλάθια, σκορ πρώτου δεκάλεπτου 14-17!

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι πράσινοι συνεχίζουν δυνατά σε επίθεση και άμυνα, ο Ουκιτς βρίσκει στήριγμα στον Διαμαντιδη, ο αρχηγός έδειχνε το δρόμο για τη νίκη, μάλιστα λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου η διαφορά ήταν +7 για τον Παναθηναϊκό, σκορ δεύτερου δεκάλεπτου 33-38!

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πράσινοι δεν πατάνε καλά στο παρκέ, η γηπεδούχοι μειώνουν την διαφορά άμεσα και στη συνέχεια περνάνε μπροστά, πολύ κακή συγκέντρωση των πράσινων στην άμυνα δίνοντας χώρους στους γηπεδούχους που το εκμεταλλευόταν όπως και τα επιθετικά λάθη, στο φινάλε του τρίτου δεκάλεπτου ο Ουκιτς με τρίποντο κάνει το 53-49!

    Με το ξεκίνημα του τέταρτου δεκάλεπτου, ο Μπραμος με τρίποντο σημειώνει το 53-52, στο 7' 45" το σκορ 57-56 και με δυο βολές του Σοφο, το σκορ 57-58. Οι πράσινοι με ατομικά λάθη αλλά και των διαιτητών υπέρ της Ρεαλ, δεν μπορεί να μειώσει, στα 3' 40" τρίποντο του Μασιουλις παει το σκορ στο 63-61, τρίποντο του Διαμαντιδη για το 63-64. Ο Ουκιτς στο 1' 36" με σημαντικό καλάθι κάνει το 63-66. Με εύστοχες βολές ο Τσαρτσαρης κάνει το 67-71. Αγωνιώδες το τέλος του αγώνα με εκατέρωθεν βολές και από τις δυο ομάδες, πιο ψύχραιμοι οι πράσινοι στο τέλος παίρνουν την μεγάλη νίκη με +1 και τελικό σκορ 73-74!

    Τα δεκάλεπτα του αγωνα: 14-17, 33-38, 53-49, 73-74.

    Ρεάλ Μαδρίτης (προπ. Λάσο): Ντρέιπερ, Φερνάντεζ 17, Σουάρεζ 3, Ρέγιες 6, Μίροτιτς 17, Ροντρίγκεζ 10, Χέτσμειερ, Μπέγκιτς 9, Κάρολ 4, Γιουλ 7, Σλότερ.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος, Ματσιούλις 7, Ούκιτς 12, Λάσμε 10, Τσαρτσαρής 16, Διαμαντίδης 14, Γκιστ 4, Μπανκς 3, Ξανθόπουλος, Γιαννόπουλος, Σκορδίλης 2, Σχορτσιανίτης 6.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad