Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

    Εύκολο απόγευμα είχε ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ κόντρα στο Περιστέρι, επικρατώντας με 85-60...


    Σε ένα παιχνίδι που ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξεκουράστηκε εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι πράσινοι ήταν σοβαροί και χωρίς να δώσουν δικαιώματα στους αντίπαλους, προχωράνε σταθερά από νίκη σε νίκη μέχρι να αρχίσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

    Και στα τέσσερα δεκάλεπτα ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ και με μεγάλες διάφορες, προς το τέλος βέβαια όπως ήταν φυσικό οι παίχτες χαμήλωσαν απόδοση γιατί στο μυαλό τους είχαν την προσεχή σημαντική αναμέτρηση της Πέμπτης με την Μπάμπεργκ στη Γερμανία για την προ τελευταία αγωνιστική στον όμιλο.

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Μπανκς 19, Μπραμος 14, Λασμε και Ξανθόπολος απο 10. Στα θετικά η καλή εμφάνιση των Μπάνκς και Μπράμου, ενώ οι Τσαρτσαρης και Ουκιτς είχαν και ανάσες ξεκούρασης από τον Πεδουλάκη και δεν αγωνίστηκαν για πολλά λεπτά στο παιχνίδι.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 17-6, 40-18, 61-34, 85-60. 

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 4, Μπράμος 14(4), Ματσιούλις 7(1), Ούκιτς 7, Λάσμε 10, Τσαρτσαρής 4, Γκιστ 6(1), Μπανκς 19(5), Ξανθόπουλος 10(1), Γιαννόπουλος 2, Σκορδίλης 2.

    Περιστέρι (προπ.Κουστένης): Παπαντωνίου 18(2), Κομποδιέτας 7(1), Πάρκερ 10(1), Κανονίδης 6, Ψαρόπουλος, Μάντζαρης 6(1), Μίτσελ 11(1), Χάινς, Πέτρουλας, Μελισσαράτος, Λάκκας 2, Ζούμπος.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad