Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΡΤΟΜΠΕΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!

    Ήταν απόλυτα μελετημένο ότι έγινε στον 5ο αγώνα με την Μπαρτσελονα! Ο Παναθηναϊκός δεν προκρίθηκε στο φάιναλ φορ...




    Δεν θα μπορούσε αλλιώς η Μπαρτσελονα να αποφύγει ότι έγινε το 2011. Αυτή τη φορά ο υπεύθυνος διαιτησίας της Ευρωλιγκα Κώστας Ρήγας και ο πρόεδρος της διοργάνωσης Τζόρντι Μπερτομπέου, τους βοήθησαν στο ακέραιο από το πρώτο παιχνίδι, φτάνοντας στο πέμπτο που έγινε μια σφαγή απόλυτα χειρουργική και με πλάνο, ποιο ήταν το πλάνο; Να κάνουμε τον Διαμαντιδη να μην μπορεί να προσφέρει και να απειλήσει την Μπαρτσελονα.

    Για να μπορέσει αυτό να γίνει θα έπρεπε να  με ένα τρόπο που θα ρίχνει κάπως "στάχτη στα μάτια", αυτός ο τρόπος ήταν του χρεώσουμε 3 γρήγορα ανύπαρκτα φάουλ και να βγει εκτός αγώνα για αρκετό χρονικό διάστημα, αυτό ακριβώς έγινε! 

    Όταν ο Πεδουλακης αναγκάστηκε να τον ρίξει πάλι στον αγώνα, στην ουσία ο αρχηγός δεν γινόταν να μαρκάρει όπως μπορούσε, γιατί οι διαιτητές θα έδιναν φάουλ σε κάθε άγγιγμα, κάτι τέτοιο θα τον έθετε εκτός αγώνα και στην κυριολεξία με 5 φάουλ, ο Διαμαντιδης όμως ακόμα και έτσι σαν μεγάλος παίχτης προσπάθησε να βοηθήσει, αλλά οι συμπαίχτες του δεν τον ακολούθησαν στην ολική επαναφορά που πήγε να γίνει.

    Να πούμε...μπράβο λοιπόν στον Ρηγα και στον Μπερτομπεου, κατάφεραν να παει η Μπαρτσελονα στο φάιναλ φορ με διαιτητικές σφαγές, όπως και η άλλη τους μεγάλη αγάπη η ΤΣΣΚΑ σφάζοντας και  την Καχα Λαμποραλ!

    Είμαστε όμως Παναθηναϊκοί και θα λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ναι μεν η διαιτησία ήταν απαράδεκτη όπως γράφουμε πιο πάνω, αλλά ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε πάλι να επιστρέψει νικητής, αν δεν γινόταν τα αλλεπάλληλα λάθη και αν δεν υπήρχε τόσο μεγάλη αστοχία ακόμα και στις βολές. Το κρίσιμο σημείο ήταν από το 25΄ λεπτό μέχρι και το 32', όπου ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει την διαφορά παίζοντας καλή άμυνα, το διάστημα αυτό των 7 λεπτών όμως οι παίχτες του Πεδουλακη έχασαν τουλάχιστον 10 επιθέσεις, χωρίς να σημειωθεί ούτε πόντος από καμία ομάδα.

    Από το 35' λεπτό και μετά η διαφορά  κάποια στιγμή είχε φτάσει στους -6, αλλά πάλι τα τραγικά λάθη στην επίθεση και "κλειστά μάτια" των διαιτητών σε φάσεις που αδικούσαν  τους πράσινους, έκριναν τον αγώνα υπέρ των γηπεδούχων.

    Πλέον για τους Εξαστερους πρωταθλητές μένει ο τίτλος του πρωταθλήματος, το κύπελλο ήδη έχει βαφτει πράσινο, σειρά έχει το πρωτάθλημα μεσ' το εξοχικό!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 28-14, 44-33, 51-43, 64-53.

    Μπαρτσελονα (προπ.Πασκουάλ): Σάδα, Χουέρτας 10 (2), Αμπρίνες 2, Ναβάρο 15 (3), Γιασικεβίτσιους 6, Τοντόροβις 3, Ουάλας, Ίνγκλες 8 (2), Λόρμπεκ 6 (1), Τζαουάι 9, Τόμιτς 5.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 9, Ματσιούλις 9, Ούκιτς 7 (1), Λάσμε 16, Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 6, Γκιστ 6, Μπανκς 2, Σχορτσανίτης.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad