Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΑΛΜΟ"

    Ευχαριστημένος μετά τη σπουδαία νίκη ο Πεδουλακης, επισημαίνοντας πως πρέπει να μείνουν προσγειωμένοι οι παίχτες για την Πέμπτη...




    Αναλυτικά συνέντευξη τύπου:

    Αρχικά για το παιχνίδι, είπε...

    "Είδαμε ένα ματς περίπου oπως τα υπόλοιπα. Σκοπός μας ήταν να κρατήσουμε χαμηλά την Μπαρτσελόνα. Περιμέναμε την αφύπνιση του Λόρμπεκ ο οποίος είναι σημαντικός παίκτης. Είχαμε δουλέψει πολύ στη ζώνη δύο ημέρες. Θεωρώ ότι δεν τη διαβάσαμε καλά, υπήρχαν αδυναμίες και παίξαμε πολύ παράλληλο μπάσκετ. Αυτό είναι λογικό αφού πολλά από τα παιδιά μας δεν είχαν παίξει Ευρωλίγκα πόσο μάλλον παιχνίδια σαν και αυτής της σειράς.

    Το έχω ξαναπεί, την εμπειρία την περπατάς. Μας έβγαλε έξω από τα σχέδια μας το δεύτερο γρήγορο φάουλ του Γκίστ.

     Στο τρίτο δεκάλεπτο η Μπαρτσελόνα έκανε το παιχνίδι της ήταν ένα πολύ κακό δεκάλεπτο αμυντικά για εμάς. Στο τέλος χρειάστηκε και η τύχη. Η Μπαρτσελόνα είναι μία εξαιρετική ομάδα. Αυτό αποτυπώνεται και από τα αποτελέσματά της όλη τη χρονιά.

    Η ομάδα μέσα από το αμυντικό κομμάτι έχει καταφέρει να χαλάσει την ψυχολογία τους και σε μεγάλα διαστήματα να χαλάσει το παιχνίδι τους. Κάναμε ένα βήμα ακόμα. Το πιο δύσκολο βήμα για εμάς είναι την Πέμπτη. Να μείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Να δούμε τα λάθη μας, να βελτιωνόμαστε και να μπορέσουμε να πάρουμε τον στόχο μας".

    Για την άμυνα,είπε: 
    "Νομίζω ότι έχουμε καταστρέψει το λόου ποστ παιχνίδι τους. Μένουν κάποια κομμάτια τα οποία πρέπει να βελτιώσουμε. Έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που σε πιέζει πολύ στα ριμπάουντ. Η ομάδα χτίζεται και έχει κάνει υπέρβαση. Η επιθυμία των παιδιών στην άμυνα φαίνεται από το πως διεκδικούν την μπάλα. Είδατε τον "Σόφο" πως βούτηξε. Για τέταρτο ματς που πάει στον πόντο τα ψηλά μας παιδιά καθαρίζουν τις φάσεις. Υπάρχει στο τέλος μια εξαιρετική ομαδική άμυνα, ειδικά από τον Δημήτρη ο οποίος διαβάζει τη φάση. Το σημαντικό είναι να βελτιώσουμε το μυαλό μας. Αυτό γίνεται εβδομάδα με την εβδομάδα, μήνα με τον μήνα, σύνέχεια...".

    Για το τρίποντο του Διαμαντίδη,είπε: 
    "Ο Μάικ ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο κάπου το έχασε, ήταν πολύ αφηρημένος. Σχεδιάσαμε να γίνει ένα διπλό πικ στον Δημήτρη για να έχουμε μία γρήγορη επίθεση και να έχουμε ακόμα μία επίθεση. Ήταν μία τυχερή φάση".

    Για τον Γκιστ,είπε: 
    "Όλα τα παιδιά έχουν ανέβει πάρα πολύ. Ο Γκιστ είναι ένα παιδί το οποίο μπορεί να έχει τρομερή εξέλιξη. Είναι ένα παιδί που θέλει να βελτιωθεί και μας βοήθησε πολύ στο τέλος. Είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα στο ροτέσιον. Πρέπει να διαχειριστούμε πολύ αυτό το πράγμα".

    Για τον κόσμο,είπε: 
    "Η εικόνα είναι φανταστική. Κανένας δεν μπορεί να μαζέψει τόσο κόσμο τόσο σύντομα τόσο γρήγορα και με τέτοιό παλμό. Αυτό το είχαμε πληρώσει στην επίθεση. Κάποια παιδιά θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο έκαναν βιαστηκές επιλογές. Ειδικά στην ζώνη έκαναν βιαστηκές επιλογές. Κάποια παιδιά προσπαθούσαν περισσότερο με το ένστικτο παρά με το μυαλό. Αυτό είναι πολύ λογικό για εμένα".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad