Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: "ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ"

    Ο Αργύρης Πεδουλακης τόνισε πως η ομάδα του έκανε πολύ κακό παιχνίδι, αλλά δεν πρόκειται να τα παρατήσει στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι...




    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    "Καλησπέρα σε όλους!
    Πρόκειται για πολύ κακό παιχνίδι για εμάς. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας πολύ εύκολα και στην άμυνα και στην επίθεση. Ουσιαστικά μας άφηναν το σουτ, προσπάθησαν να απομονώσουν το Διαμαντίδη, αλλά εμείς δεν είχαμε υπομονή.

    Επιχειρήσαμε να σπάσουμε την άμυνά τους, αλλά είχε μπει το «πρέπει» και, όπως έχω ξαναπεί, την εμπειρία την περπατάς. Η ομάδα είχε πολύ άσχημο ποσοστό στα τρίποντα, κάτι δικαιολογημένο. Τα παιδιά κάνουν τεράστια προσπάθεια".

    Για τη συνέχεια στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας τόνισε,ειπε: 
    "Έχουμε, τώρα, άλλον έναν αγώνα στη Βαρκελώνη. Θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε".

    Για το λόγο που οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έπαιξαν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια,ειπε: 
    "Το πρώτο που φοβόμουν ήταν η αυτοσυγκέντρωση. Είχαν τόση διάθεση τα παιδιά να κερδίσουν που δεν έκαναν κάποια πράγματα. Ο κόσμος μας έδωσε τεράστια ενέργεια. Όπως λένε, μετά τα πρώτα λεπτά, πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι".

    Για το εάν τον προβληματίζει η απογοήτευση, εν όψει της συνέχειας,ειπε: 
    "Να δούμε πρώτα εάν θα παίξουμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε ημέρες να δούμε, να δουλέψουμε, να μιλήσουμε. Έχουμε δείξει χαρακτήρα ολόκληρη τη χρονιά. Ξέρουμε με ποιον παίζουμε. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ καλή ομάδα, έχει μεγάλο ρόστερ κι εμπειρία, αλλά εμείς θα πάμε εκεί να πολεμήσουμε".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad