Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 2011!

    Τα εξι αστέρια της μεγαλύτερης ομάδας της Ευρώπης και ο καλύτερος παίχτης της Ευρώπης ο Διαμαντιδης, απέδειξαν για πολλοστή φορά γιατί ο Παναθηναϊκός είναι βασιλιάς του ευρωπαϊκού μπάσκετ...


    Ο αρχηγός του έδωσε την μεγάλη και αντρίκια νίκη μέσα στο γήπεδο της Μπαρτσελονα, φέρνοντας το πλεονέκτημα υπέρ των πράσινων, ακολουθώντας στη συνέχεια δυο εντός έδρας παιχνίδια στο καμίνι του ΟΑΚΑ, με τον κόσμο του που θα σπάσει τα ρεκόρ προσέλευσης!

    Μπορεί πριν 2 χρόνια να ήταν μεγάλη ανατροπή, αλλά αυτή τη φορά ήταν γεμάτη πράσινη ψυχή, καθώς όλοι είχαν ξεγραμμένο τον Παναθηναϊκό επειδή ήταν μια νέα ομάδα, ήταν ίδιος όμως ο Διαμαντιδη, αυτός ο υπερπαιχτης που όμοιος του δεν υπάρχει!

    Την άλλη εβδομάδα το ΟΑΚΑ θα ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές καθώς με δυο νίκες θα γιορτάσουμε την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, με στόχο το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο.


    Πιο διακριθείς ήταν οι... Γκιστ 14, Μπράμος 13, Διαμαντιδης 10, Λασμε 9, Ουκιτς 8. Ο Λασμε μπορεί να μην σημείωσε πολλούς πόντους, αλλά ήταν πολύτιμη η βοήθεια του καθώς έκοψε τους γηπεδούχους σε κρίσιμες στιγμές.  

    -Τι έγινε στο παιχνίδι...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός παρουσιάζετε καλύτερος και σχεδόν αλάνθαστος, με πολύ καλή άμυνα και επίθεση με καλή διαφορά στο σκορ, με το δεκάλεπτο να κλείνει 11-19!

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο χάθηκε η ψυχραιμία από τους πράσινους ,με τους γηπεδούχους να μειώνουν, το παιχνίδι πήγαινε για με +2 για τον Παναθηναϊκό, αλλά στο τέλος τα αλλεπάλληλα λάθη και πολλά άστοχα ελεύθερα τους, τον έφεραν πίσω στο σκορ, κλείνοντας το δεύτερο δεκάλεπτο 32-27!

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πράσινοι εμφανίζονται πολύ μουδιασμένοι στο παιχνίδι τους, με συνέχεια στα λάθη, μετά το 25' λεπτό αρχίζει μια αντεπίθεση και ο Παναθηναϊκός καλύπτει μια μια διαφορά 13 πόντων ισοφαρίζοντας 45-45. Έμεναν λιγότερο από 1΄λεπτο αλλά τα λάθη δεν επέτρεψαν να περάσει μπροστά, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 50-48!

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός ξεκινάει ψυχραιμία, με δυνατή άμυνα και πιο εύστοχα σουτ και με τρίποντα, μέχρι το 37' λεπτό ο αγώνας είναι 60-60 με το σημαντικό τρίποντο του Μπραμου, η συνέχεια φοβερή, το ματς γίνεται ντέρμπι, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και ενώ το σκορ 65-63, ο Διαμαντιδης παίρνει πάνω του την επίθεση και με τρίποντο-μπόμπα κάνει το 65-66 παγώνοντας το γήπεδο, οι γηπεδούχοι δεν μπορο9υν να κάνουν τίποτα, τελικό σκορ του αγώνα 65-66!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 11-16, 32-27, 50-48, 65-66.

    Μπαρτσελόνα (προπ.Πασκουάλ): Σάδα 6(2), Χουέρτας 5(1), Αμπρίνες 10(2), Ναβάρο 20(3), Γιασικεβίτσιους 2, Γουάλας 2, Ινγκλς 3(1), Λόρμπεκ 7, Τζαγουάι 4, Τόμιτς 6.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 13(3), Ματσιούλις 5(1), Ούκιτς 8(2), Λάσμε 9, Τσαρτσαρής 1, Διαμαντίδης 10(2), Γκιστ 14(2), Μπανκς, Ξανθόπουλος 2, Σχορτσανίτης 4.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad