Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΙΣΟΚΟ: "ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ"

    Για κακή αγωνιστική χρονιά του Παναθηναϊκού που τον άφησε εκτός Ευρώπης μίλησε το Σισοκο, τονίζοντας πως επιθυμεί να συνεχίσει στους πράσινους...





    Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τα πλέι οφ, είπε: 
    "Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια πολύ άσχημη περίοδο. Κοιτάμε ήδη την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει συνηθίσει να παίζει ενωμένη".

    Για τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, είπε: 
    "Στους μεγάλους και σημαντικούς αγώνες, δώσαμε τα πάντα για το γόητρο του συλλόγου και για να μην ειπωθεί ότι δεν παλέψαμε. Αντιθέτως στους υποδεέστερους αγώνες, ουσιαστικά δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε, δεν δώσαμε την απαιτούμενη σημασία και γι΄αυτό δεν πήραμε και τους αντίστοιχους βαθμούς".

    Για το αν αδίκησαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τους εαυτούς τους με την άσχημη πορεία της ομάδας τους, είπε: 
    "Θα έλεγα ότι έτσι είναι τα πράγματα. Είναι αλήθεια ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μην ξεχνάμε ότι αλλάξαμε αρκετούς προπονητές και αυτό είχε τα δικά του τα προβλήματα μέσα στην ομάδα. Νομίζω ότι όλα αυτά, έπαιξαν ένα σημαντικό ρόλο στο γενικότερο αποτέλεσμα".

    Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, είπε: 
    "Oυσιαστικά για μένα τα πράγματα κύλησαν ομαλά και καλά. Λυπάμαι, διότι δεν μπόρεσα να βοηθήσω κι εγώ, ώστε να πάρει ο Παναθηναϊκός κάποιο τίτλο, παρότι το προσπαθήσαμε. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο θα έλεγα ότι τα πράγματα ήταν πολύ όμορφα για μένα. Πέρασα πολύ καλά αυτή την περίοδο, μου αρέσει και θα με ενδιέφερε να παραμείνω".

    Για την παραμονή του στο Τριφύλλι και αν έχει κάνει συζητήσεις με τις διοικήσεις της Βόλφσμπουργκ και του Παναθηναϊκού, είπε: 
    "Για το θέμα αυτό δεν μίλησα εγώ, ασχολείται ο μάνατζερ μου. Ούτως ή άλλως είναι ένα θέμα που αφορά τις δύο ομάδες. Οι δύο σύλλογοι πρέπει να συζητήσουν γι΄αυτό το θέμα, μαζί με τον μάνατζερ μου. Εγώ είμαι απλά ένας παίκτης".

    Για την προοπτική παραμονής του στον Παναθηναϊκό και την νέα σεζόν, είπε: 
    "Αναμφισβήτητα είναι πάρα πολύ καλά εδώ. Ξεκίνησα καλά, όμως τραυματίστηκα στην Γερμανία και έμεινα εκτός για πέντε μήνες. Ήρθα μετά στον Παναθηναϊκό και αυτό με βοήθησε, έκανα μια καλή σεζόν. Και ασφαλώς αν θα μπορούσα να μείνω άλλον έναν χρόνο εδώ, αυτό θα με βοηθούσε και θα μου άρεσε πάρα πολύ".

    Για τον αγώνα με την Βέροια, είπε: 
    "Περιμένω έναν δύσκολο αγώνα. Οπωσδήποτε θα παίξουμε για να τον κερδίσουμε και αυτό θα αποτελέσει και τη ρεβάνς του πρώτου γύρου, καθώς είχαμε χάσει στη Βέροια. Στο παιχνίδι της Κυριακής, θέλουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα, για να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε και τους φιλάθλους μας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος".

    Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε στις τελευταίες αναμετρήσεις με Πανιώνιο και Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με την Βέροια, είπε: 
    "Πιστεύω ότι μπορούμε. Στους δύο προηγούμενους αγώνες παίξαμε πάρα πολύ καλά. Δυστυχώς δεν πετύχαμε την νίκη, αλλά παρουσιάσαμε πολύ καλή εικόνα. Θέλω να πιστεύω ότι κόντρα στην Βέροια, θα πάρουμε την νίκη".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad