Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

    Αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει όλους! Πάλι έφερε το παιχνίδι στα άκρα με την Μπαρτσελόνα και τελικά πάλι νίκησε με τρομερό τρίποντο του Διαμαντιδη...




    Ο Παναθηναϊκός είναι με το ένα πόδι στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, χρειάζεται μόνο μια νίκη και αυτή θα έρθει την Πέμπτη πάλι σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ από 27 χιλιάδες και άνω οπαδούς του Παναθηναϊκού, όπως και την Τρίτη δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και έσπρωξαν την ομάδα στη μεγάλη νίκη!

    Το μεγαλείο του Εξαστερου Παναθηναϊκού είναι τεράστιο, μοναδικό στα χρονικά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ με αμέτρητες συγκινήσεις! Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να λείψει από τη γιορτή του Λονδίνο, θέλει εκεί να κατακτήσει ότι του στήρισαν πέρσι, δηλαδή το έβδομο αστέρι!!!

     Πιο διακριθείς ήταν οι... Διαμαντιδης 12, Μπραμος 14, Λασμε 11 και Γκιστ 9. Ο αρχηγός μπορεί να μην έβαλε τους περισσότερους πόντους, αλλά έβαλε τα πιο κρίσιμα τρίποντα. Για τον Γκιστ, μπορεί να έχασε κάποιες σημαντικές βολές αλλά παρα τον τραυματισμό του δεν μάσησε και έκανε πολύ καλό παιχνίδι, όσο για τον Λασμε πολύ μεγάλος μπλοκερ!

    -Τι έγινε στον αγώνα...

    Συγκεντρωμένα ξεκινάει το πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός, δυνατή άμυνα και δυνατά ξεσπάσματα στην επίθεση με Γκιστ, Λασμε και με Σοφο κάτω από τη ρακέτα, οι φιλοξενούμενοι εγκλωβίστηκαν στην δυνατή άμυνα των πράσινων, σκορ πρώτου δεκάλεπτου 20-10!

    Στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο δεκάλεπτο από τους πράσινους, επιθετικοί και με πείσμα έχει μια σημαντική διαφορά αν ω των 10 πόντων μέχρι και το 17'λεπτο, με τον Μπράμο να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι με κρίσιμα καλάθια, σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 38-29! 

    Κακό το ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο για τον Παναθηναϊκό, καθόλου ψύχραιμος στην επίθεση με λάθη όπως και στην άμυνα, οι φιλοξενούμενοι φτάνουν την διαφορά και περνάνε μπροστά, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 50-51!

    Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκάλεπτου οι πράσινοι δεν αντιδρούν σωστά, στο 32' λεπτό είναι στο -5 και σκορ 50-55, με μια βολή του Ουκιτς και καλάθι του Γκιστ, 53-55, ο αγώνας εξελίσσεται σε θρίλερ, πάλι όμως ο αρχηγός με δυο τριποντα και ιδικά το δεύτερο αποδείχτηκε χρυσό 64-63, καθώς έμεναν δευτερόλεπτα, δυνατή άμυνα από τον  Λασμε, κοψιμο από τον Διαμαντιδη, ριμπάουντ υπέρ των πράσινων απο Γκιστ και φάουλ, βολές ο Γκιστ βάζει τη μια για το 65-63, τέλος παιχνιδιού νικητής ο Παναθηναϊκός!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 20-10, 38-29, 50-51, 65-63.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Μπράμος 14 (2), Ματσιούλις 5, Ούκιτς 6, Λάσμε 11 (8 ριμπ), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 12 (2), Γκιστ 9, Μπανκς, Ξανθόπουλος, Σχορτσανίτης 4.

    Μπαρτσελόνα (προπ.Πασκουάλ): Σάδα, Χουέρτας, Αμπρίνες 6, Ναβάρο 17 (3), Γιασικεβίτσιους 13 (3), Ουάλας 5, Ίνγκλις, Λόρμπεκ 8, Τζαουάι 2, Τόμιτς 12.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad