Header Ads

  • Breaking Green News

    ΒΟΝΟΡΤΑΣ: "ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ"

    Για τη νέα χρονιά που πρέπει να γίνουν σωστές κινήσεις σε παίχτες και για το δικό του μελλον στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Γιάννης Βονορτας...




    Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε:

    Γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δυο πρόσωπα,είπε: 
    "Ξεκινήσαμε υποτονικά το παιχνίδι. Αυτό βέβαια μας βοήθησε στο να βγάλουμε αντεπίθεση από τα πλάγια δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την αυτοσυγκέντρωση στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ίσως η κούραση, ίσως είχαν λίγο άγχος. Και όταν λέω κούραση εννοώ ψυχολογική κούραση, όχι σωματική".

    Για τη δική του επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Έχουμε πει από την αρχή ότι πρόθεση είναι να μείνω. Πρέπει όμως πρώτα να τελειώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας. Δεν γνωρίζω ποιο πόστο θα πάρω αλλά θέλω να μείνω".

    Για το αν θα ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία καθώς οι οπαδοί λένε γιατί να μην μείνει, αφού τα πήγε πολύ καλά και κόντρα στον Ολυμπιακό,είπε:
    "Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Είχα κάνει την συμφωνία να αναλάβω την ομάδα μέχρι τέλος της περιόδου και εγώ θα σεβαστώ την όποια επιθυμία της διοίκησης. Θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό να βοηθάω όσο μπορώ και από όπου μπορώ".

    Για το τι μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός μετά από μια τόσο κακή χρονιά,είπε: 
    "Την εμπειρία που αποκομίσαμε από όλα αυτά που έγιναν ώστε να μην ξαναγίνουν στο μέλλον και να πάμε με μια πιο σταθερή πορεία τα επόμενα χρόνια".

    Για το αν ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε με ένα χαμηλό μπάτζετ να διεκδικήσει τίτλο ή θα πρέπει να υπάρξει υπομονή για λίγα χρόνια,είπε: 
    "Βλέπουμε ότι κυκλοφορούν αρκετά καλοί παίκτες οι οποίοι δεν είναι και ακριβοί πλέον. Με σωστή δουλειά μπορεί να γίνει ένα σύνολο ανταγωνιστικό".

    Για το επίπεδο στο οποίο μπορούν να οδηγήσουν τα παιδιά από την ακαδημία τον Παναθηναϊκό και αν είναι έτοιμα για να μπουν στην πρώτη ομάδα άμεσα,είπε: 
    "Άμεσα όχι δεν είναι έτοιμα ακόμα. Είναι και μικρά σε ηλικία και εμπειρίες δεν έχουν. Ήδη προπονούνται κάποιοι μαζί μας. Θα έρθουν και άλλα να προπονούνται, χρειάζονται χρόνο. Μπορούν να αποτελέσουν λύσεις αλλά όχι να πρωταγωνιστήσουν".

    Για το τι κρατάει από τη σύντομη περίοδο ως πρώτος προπονητής,είπε: 
    "Είναι θαυμάσια περίοδος και εξαιτίας της εικόνας της ομάδας. Με κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο και μακάρι να υπάρξει και η Ευρώπη γιατί έμαθα ότι η Ξάνθη έφερε ισοπαλία και μάλλον πάμε σε μπαράζ αν δεν πάρει άδεια ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλάζει εντελώς πλέον όλη η κατάσταση. Βέβαια αυτό ήταν γνωστό από την αρχή ότι ήταν στενά τα περιθώρια. Κάποια στιγμή εξαντλήθηκαν τελείως αλλά τώρα υπάρχουν πάλι κάποιες πιθανότητες".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad