Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ "ΠΟΝΑΝΕ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...

    Ο CloverMan γράφει: Για τα 1,2 εκατομμύρια που ζήτησε ο Καπετάν Γιώργης, τον χρόνο για την ενοικίαση της Παιανίας...



    Μετά από τόσο βρίσιμο(με πάμπολλες δίκες τους αφορμές!) που έχουν φάει οικογενειακώς, λογικό είναι να μην θέλουν να «κάνουν χάρες», όμως στην περίπτωση της Παιανίας γίνανε και πάλι δημοσίως ρεζίλι.

    Οι λόγοι: 1) Ποιος σου είπε ρε μεγάλε ότι εμείς καιγόμαστε τόσο για την Παιανία σου που θα σου δίνουμε αυτά που δεν έχουμε κάθε χρόνο; ΞΕΚΑΒΑΛΑ καλύτερα.

    2) Όταν τα εγκαινίαζες ήσουν όλο γλείψιμο («Με ξεχωριστή χαρά αγαπητοί φίλοι, εγκαινιάζουμε σήμερα το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο, που ας μου επιτραπεί να το χαρακτηρίσω σαν έργο αγάπης των δημιουργών του προς τον αθλητισμό γενικότερα και ειδικότερα στον Παναθηναϊκό.») Θυμάσαι; Που είναι τώρα η υποτιθέμενη αγάπη.

    3) Χαιρόμαστε που επιτέλους η Παναθηναϊκή οικογένεια αρχίζει και σας βγάζει τελείως μα τελείως εκτός του συλλόγου. Άλλωστε αυτή είναι η δικιά μας θέληση.

    4) Όλοι ξέρουν πως τα λεφτά αυτά δεν τα έχετε ανάγκη.

    Τώρα κάποιοι από εσάς μπορεί να διάβασαν το άρθρο και να λένε, «Εσείς-εμείς φταίμε που του βρίζατε. κτλ», για εσάς λοιπόν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι πέρα από αυτό που κάνουμε 3 χρόνια τώρα, να σας υπενθυμίσουμε ότι η «παράγκα» για την οποία ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ όλοι τόσα χρόνια, έγινε με τις ευλογίες της οικογένειας... αυτό για υπενθύμιση!

    Τι έχει αφήσει στον Παναθηναϊκό η οικογένεια; Τίποτα!

    Υ.Γ. Οι μούμιες δεν είναι μύθος...υπάρχουν! Πόσο ξεφτίλες ποια;

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad