Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ!

    Δυστυχώς oι εποχές δεν είναι καθόλου ευνοϊκές για εμάς του οπαδούς του Παναθηναϊκού. Θα το καταλάβετε κοιτάζοντας όλα τα τμήματα, επαγγελματικά και ερασιτεχνικά...


    Ο Ερασιτέχνης περιμένει ακόμα να πέσουν οι υπογραφές με την ΠΑΕ για την χρήση της Λεωφόρου, μείζονος σημασίας αυτό γιατί ο Ερασιτέχνης θα έχει ένα «μαξιλαράκι» εισφορών από την ενοικιάσει που θα μπορέσει να κινηθεί πιο μεθοδικά και σωστά για τη νέα χρονιά.

    Ας δούμε λίγο συνοπτικά την κατάσταση που επικρατεί.....

    Ποδόσφαιρο: Εφέτος ο Παναθηναϊκός τερμάτισε με το αρνητικότερο σερί στην ιστορία του, και είναι από τις ελάχιστες φορές που έχει βρεθεί το τμήμα σε αυτή τη θέση. Η οικονομική κατάσταση είναι τραγική με μεγάλα χρέη της προηγουμένης διοίκησης, σε επίπεδο του να αμφισβητείται αν θα πάρουμε την αδειοδότηση από την... καθεστωτική ΕΠΟ. Δεν είναι κατάσταση αυτή που θέλει κόσμος!

    Μπάσκετ: Σίγουρα το μπασκετικό τμήμα είναι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο! Όμως παρ'όλα αυτά, η ομάδα δεν έχει ούτε τους σταρ ούτε την αίγλη των προηγουμένων χρόνων. Από την Αυτοκρατορία, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αμφισβήτηση και αν χάσει το πρωτάθλημα φέτος... Είμαστε βέβαια Εξάστεροι και αυτό δεν αλλάζει! Αλλά φοβάμαι πάρα πολύ τις επόμενες αβέβαιες χρονιές και αρχής γενόμενης από φέτος.

    Βόλεϊ: Νομίζω ότι δεν χωράει αμφιβολία ότι το συγκεκριμένο τμήμα είναι στη χειρότερη στιγμή της ένδοξης ιστορίας του. Μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στην Α2 είναι η απόλυτη κατάντια, κρίμα.

    Πόλο: Αγωνιστικά η ομάδα πάει καλά τα τελευταία χρόνια. Όμως διοικητικά δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά με αποτέλεσμα τα τελευταία τρία χρόνια να έχουμε χάσει ίσως μοναδικές ευκαιρίες για την κατάκτηση ενός τίτλο στο πόλο.

    Μπάσκετ Γυναικών: Το μόνο τμήμα που είναι απολύτως υγιής! Μετά από την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος(και το κύπελλο φέτος) στην ιστορία του, οι «κορίτσαροί» μας είναι ικανοί για μια δυναστεία χρόνων!

    Βόλεϊ Γυναικών: Το γεγονός ότι η δυναστεία μας έχει τελειώσει εδώ προς το παρόν μετα απο 7 σερί κούπες. Εφέτος όχι μόνο δεν διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά σωθήκαμε «στο τσακ» από τον υποβιβασμό.

    Αυτή είναι η κατάσταση στα κυριότερα τμήματα. το χειρότερο όλων όμως είναι ότι όχι μόνο δεν πάμε εμείς καλά, αλλά και ότι οι «απέναντι» αρχίζουν να σηκώνουν κεφάλι, έστω και με μη νόμιμα μέσα.

    Όλοι ελπίζουμε ότι μέσα από αυτή τη βαθιά κρίση θα βγούμε όλοι μαζί ενωμένοι και θα ξανα χαράξουμε τον δικό μας δρόμο. Τον δρόμο του Παναθηναϊκού!

    Υ.Γ. Σας χαιρετώ όλους! Είμαι «νεοσύλλεκτος» στην οικογένεια του greenarea και θα τα λέμε συχνά, ελπίζοντας πως θα γράφουμε μόνο θετικά πράγματα για την ομάδα μας!

    Editorial: CloverMan

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad