Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝ.ΚΙ ΠΡΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

    Το Παναθηναϊκό Κίνημα με ανακοίνωση του τονίζει το ποσο συμπαντικο είναι που ο Παναθηναικος θα έχει και επίσημα πλεον δικό του αθλητικό κέντρο...



    Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
    "Το Παναθηναϊκό Κίνημα συμμετέχοντας σ το κλίμα ανάτασης και αισιοδοξίας στον κόσμο του Παναθηναϊκού θα ήθελε να συγχαρεί τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κύριο Γιάννη Αλαφούζο για την ενέργεια του να θωρακίσει το παρόν και το μέλλον του Πράσινου συλλόγου με την αγορά ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου.

    Τονίζουμε για μια ακόμα φορά ότι θα σταθούμε δίπλα σε κάθε τέτοια προσπάθεια που σκοπό έχει τη διασφάλιση, την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της Παναθηναϊκής οικογενείας από όπου και αν προέρχεται αυτή".

    -Επίσης ανακοίνωση εξέδωσε και το PAO Abroad:

    "Επίσημα και νέα εποχή στον Παναθηναϊκό! Η ποδοσφαιρική ομάδα μετακομίζει από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μετά από τις υπερβολικές απαιτήσεις των πρώην ιδιοκτητών της. Νέο προπονητικό σπίτι για την αντρική ομάδα και τις ακαδημίες, το προπονητικό κέντρο "Απήλιον", το οποίο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αγοράζει έναντι σημαντικού ποσού. Το κέντρο αυτό γίνεται έτσι το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μετά από τόσα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

    Παράλληλα η ομάδα αγοράζει και 50 επιπλέον στρέμματα γης, με σκοπό μελλοντικα να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις και να τις καταστήσει αντάξιες του ονόματος του Παναθηναϊκού.

    Οι Panathinaikos Supporters Abroad χαιρετίζουν ένθερμα την απόφαση αυτή της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και ευχόμαστε η αλλαγή της προπονητικής μας στέγης να συνδυαστεί και με καλύτερες, ένδοξες μέρες για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού μας, δίνοντας έτσι νέα πνοή στο όραμα των ιδρυτών της ομάδας, που ήθελε τον Παναθηναϊκό να πρωτοστατεί σε όλα τα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας, απελευθερωμένο από δεσμά και υποχρεώσεις του παρελθόντος".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad