Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ Γ...ΛΕΝΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ! (Pics)

    Μεγάλος νικητής και στο ΟΑΚΑ ο ασταμάτητος Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε του πελάτη και προηγείται 2-0 στις νίκες...



    Σαφές προβάδισμα για τους πράσινους που θέλουν μια νίκη και θα την κυνηγήσουν την Τετάρτη μέσα στο εξοχικό για να επιστρέψουν στον θρόνο του πρωταθλητή!

    Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ ο πελάτης δεν είχε τύχη, όταν μιλάει ο κόσμος του Παναθηναϊκού οι αλλόθρησκοι προσκυνάνε το Τριφύλλι!

    -Στα του αγώνα...
    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν είχε ρυθμό, έπαιζε νευρικά σε άμυνα και επίθεση, αυτό έφερνε λάθη, παρ όλα αυτά όμως ο Ουκιτς με τα τρίποντα του και τον Μπραμο μείωσαν τη διαφορά πριν το τέλος του 20' λεπτού στους -2 διάφορα και σκορ 29-31.  

    Με την επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν ψυχομενοι και πιο ψύχραιμοι πήραν μια σταθερή διάφορα από το 25' λεπτό και μετά, όπου δεν άφησαν να χαθεί. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός ήταν ψηλά για τον Παναθηναϊκό και το επιθετικό κρεσέντο αύξησε τη διαφορά με Καρι και Διαμαντίδη να ρολαρουν στο γήπεδο και να κρατάνε τον Παναθηναϊκό σε διαφορά ασφαλείας, η νίκη ήταν δεδομένη, τελικό αποτέλεσμα 63-52!

    Πιο διακριθείς ήταν οι... Ουκιτς 17, Διαμαντιδης 10, Μπραμος 9, Καρι 8 και Λασμε 7. Ο Ροκο Ουκιτς και σε αυτόν τον δεύτερο αγώνα πραγματικά έδειξε πως είναι μεγαλος παίχτης. Ο Καρι ήταν πολύ δημιουργικός και βοήθησε στην επίθεση.  Ο Λασμε μπορεί να ήταν τόσο καλός όπως στο πρώτο παιχνίδι αλλά και πάλι ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του στο παρκέ, όσο για τον Γκιστ πάλι ήταν εκπληκτικός, έκοβε ότι ήταν στον αέρα, έβγαλε δύναμη και τσαμπουκά και σε αυτό παιχνίδι!   

    Μένουν άλλα τρία παιχνίδια, δεν είναι απαραίτητο να πάμε σε τέταρτο η πέμπτο παιχνίδι, την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός πρέπει να παει για τη νίκη στο εξοχικό και να μην αναπαυθεί στην άνεση του 2-0 στις νίκες, την Τετάρτη πρέπει να τελειώσει το πανηγύρι και οι πουθενάδες να πάνε πάλι στα λαγούμια τους!

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 16-21, 29-31, 53-45, 63-52.

    -Φωτογραφιες:
















































    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (προπ.Πεδουλάκης): Σχορτσανίτης 2, Μπράμος 9 (3), Κάρι 8, Ματσιούλις 2, Ούκιτς 17 (4), Λάσμε 7, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 10 (2), Γκιστ 5 (1), Γκουίν 3 (1).

    οσφπ (προπ.Μπαρτζώκας): Χάινς 5, Λο 3, Άντιτς 7, Σπανούλης 12 (2), Περπέρογλου 2, Σερμαντίνι, Σλούκας 2, Πάουελ, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 6 (1), Παπανικολάου 4, Κατσίβελης 8 (2).

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad