Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ"!

    Ο Trifilatos γράφει: Μόνο χαρούμενοι μπορεί να είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά την εξέλιξη για απεμπλοκή της δέσμευσης της ομάδας προς την οικογένεια για την Παιανία...


    Όλα μοιάζουν ιδανικά, όλα είναι πολύ καλύτερα χωρίς την οικογένεια Β.Β, μακριά από το προπονητικό τους κέντρο, γιατί ποτέ δεν ήταν του Παναθηναϊκού, όπως και ποτέ δεν έκαναν τίποτα αξιοσημείωτο που να ανήκει στο Τριφύλλι.

    Έσπασε και ο τελευταίος κρίκος του Παναθηναϊκού με τον Βαρδινογιάννη! Η αρχή έστω κατά το ήμισυ έγινε το 2008 όπου η τεράστια μάζα οπαδών του Παναθηναϊκού και ο Ανδρέας Βγενοπουλος έσπασαν πολλούς κρίκους της αλυσίδας που κράταγαν δέσμιο τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Ο προ τελευταίος κρίκος της αλυσίδας έσπασε πέρσι με την απόκτηση των μετόχων του Τζιγγερ από τον Γιάννη Αλαφούζο και την Παναθηναϊκή Συμμαχία. Στο σήμερα και μετά από 35 χρόνια ο Παναθηναϊκός ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του στην μιζέρια και τον εγκλωβισμό της οικογένειας Βαρδινογιάννη, αποχαιρετά την Παιανία και παει σε ένα νέο υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο.

    Ο Βγενόπουλος και ο Αλαφούζος, αυτοί οι δυο έσπασαν τα δεσμά!

    Το ακόμα πιο ευτυχές από όλη αυτή τη υπόθεση των τελευταίων ημερών; Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσα σε λίγες ώρες και με την πυγμή του Γιάννη Αλαφούζου αποκτά το πρώτο( Η Λεωφόρος είναι δίκη μας αλλά ανήκει στον ερασιτέχνη ΠΑΟ) του περιουσιακό στοιχειό, ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο καλύτερο από την Παιανία, σε αυτό θα αναδειχτούν νέοι παίχτες με Παναθηναϊκή περηφάνια, θα είναι το στρατηγείο και θα είναι του Παναθηναϊκού μας!

    Ότι δεν κατάφερε ο Βαρδινογιάννης μέσα σε 32 χρόνια το πραγματοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος με κίνηση ματ την Τρίτη, απέκτησε ο Παναθηναϊκός κάτι δικό του με αγορά 10 εκατομμυρίων του "Απηλιον" το οποίο θα αλλάξει άμεσα όνομα. Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Τζιγγερ στον Παναθηναϊκό δεν άφησαν ούτε ένα κάδρο με το έμβλημα του συλλόγου, αυτό είναι τραγικό και μαρτυράει πως ποτέ δεν αγάπησαν τον Παναθηναϊκό, αλλά τον χρησιμοποίησαν για δικά τους συμφέροντα.

    Ακόμα και ο Νικόλας Πατέρας άφησε στον Παναθηναϊκό κάτι δικό του, πιο είναι αυτό; To PAO LAB, ένα σύγχρονο πρωτότυπο ιατρικό εργαστήριο για ποδοσφαιρική ομάδα στην Ελλάδα, που υπάρχει μόνο στις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες του εξωτερικού, με σύγχρονα μηχανήματα, λοιπόν αυτά ανήκουν στον Παναθηναϊκό και θα μεταφερθούν στο νέο προπονητικό κέντρο την 1η Ιουλίου.  

    Να γνωρίζεται πως ποτέ ο Αλαφούζος δεν είχε ιδιαίτερες φιλικές σχέσεις με την οικογένεια. Να σας θυμίσω πως το 2008 όταν ο Βγενοπουλος έκανε την ΠΕΚ ο Αλαφούζος ήταν από τα ιδρυτικά μέλη (βλέπε φώτο), αλλά τελικά ποτέ δεν πήρε μέρος στην  πολυμετοχικοτητα. Ποιος ήταν ο λόγος; Δεν είχε εμπιστοσύνη στον Τζιγγερ, πως με αυτόν συν-μέτοχο δεν θα πετύχει το εγχείρημα της πολυμετοχικοτητας και δικαιώθηκε απόλυτα. Επίσης ο Αλαφούζος στην τελευταία του συνέντευξη στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, τόνισε ξεκάθαρα  πως οι διοικήσεις Τζιγγερ φταίνε για την σημερινή κατάσταση του Παναθηναϊκού, αποθεώνοντας το έργο του Νικόλα Πατέρα!   

    Ναι έχει κάνει λάθη ο Αλαφούζος την χρόνια που πέρασε και το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αυτό που κατάφερε όμως, δικαίωσε την Θύρα 13 και τον κόσμο γενικά της ομάδας που έκανε υπομονή, βούλωσε όσους τον κατηγορούσαν για "μπροστινό" και ότι δεν χρηματοδοτεί την ομάδα, να λοιπόν που το κάνει πράξη με εκατομμύρια ευρώ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, χαρούμενοι με την έξοδο της ομάδας από την Παιανία δεν ήταν μόνο οι οπαδοί, αλλά και πολλοί από τους μετόχους. Ο Νικόλας Πατέρας ίσως ήταν από τους πρώτους που ήξεραν για την κίνηση ματ του Αλαφούζου και ήταν απόλυτα σύμφωνος. Ο Γιώργος Νικας είδε ευχάριστα τίς εξελίξεις, ενώ ο Λεωνίδας Πολέμης εξεπλάγην με την κίνηση Αλαφούζου να παει κόντρα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη.

    Όσο για τον Ανδρέα Βγενοπουλο (ήταν ο πρώτος που εναντιώθηκε στη στάση της οικογένειας στο θέμα της Παιανιας) έλεγε στο στενό του περιβάλλον πως είναι κάτι το πολύ σημαντικό για το μέλλον της ομάδας, κάτι που έπρεπε να γίνει πολλά χρόνια πριν. Φαίνεται πως αυτή η δυναμική αντίδραση του Αλαφούζου απέναντι στην οικογένεια , έκανε τον Βγενόπουλο να δει με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη τις ενέργειες και την δουλεία του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, κέρδισε πολλούς πόντους ο Mr SKAI από τον Mr. MIG!    

    Αυτή η εξαιρετική πέρα για πέρα εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, μπορεί να φέρει πολλά οφέλη, ίσως και μια νέα συσπείρωση των "παλιών" μετόχων. Το μέλλον θα δείξει.....

    Με τα τιμής, Trifilatos!

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad