Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΚΙΣΤ: "ΗΡΘΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ"

    Ενθουσιασμένος με την παραμονή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Γκιστ, τονίζοντας την τρομερή αγάπη και στήριξη του κόσμου προς την ομάδα...




    Χαρακτηριστικά όσα είπε σε πολιτική εφημερίδα:

    Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,είπε: 
    "Θέλω να απολαύσω τις στιγμές. Η σεζόν ήταν δύσκολη, αλλά η κατάληξή της αντάμειψε τη δουλειά μας. Ο αποκλεισμός μας από την Μπαρτσελόνα έπαιξε το ρόλο του. Μαθαίνεις από τις νίκες, αλλά πολύ περισσότερο μαθαίνεις από τις ήττες. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό γιατί πήραμε το μάθημά μας στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα".

    Για την συμβολή του στην κατάκτηση του νταμπλ,είπε: 
    "Δεν ξέρω αν η έλευσή μου ανέβασε την ομάδα, αλλά γνωρίζω πως ήρθα και αισθάνθηκα από την αρχή καλά. Προερχόμουν από μια άσχημη εμπειρία στη Μάλαγα. Ήθελα να δώσω το καλύτερο για την ομάδα, να τη βοηθήσω να νικά και μαζί της να ανέβω κι εγώ. Το να έρχεσαι στον Παναθηναϊκό είναι παράσημο. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα κι αυτό το ξέρουν όλοι. Ήθελα κι εγώ να δείξω πως μπορώ να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Ήρθα στους κορυφαίους για να παίξω απέναντι στους κορυφαίους".

    Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό,είπε: 
    "Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήθελα να μείνω στην ομάδα πολύ πριν τη λήξη του πρωταθλήματος. Είμαι ενθουσιασμένος".

    Για την σχέση του με τον κόσμο,είπε: 
    "Οι οπαδοί μας είναι εκπληκτικοί, είναι τρελοί. Τους αγαπώ! Μας έχουν δείξει τρομερή αγάπη και στήριξη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα που παίρνει δύναμη από τον κόσμο του και τη νιώθεις κι εσύ ως παίκτης στο παρκέ".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad